Aryast femme Rahat olun, beslenmenize dikkat ettiğiniz sürece hiçbir şeycik olmaz inşallah🙏 pirinç, ekmek, patates, şekerli gıdalar tüketmeyin.
femme Aryast aclik 76 tokluk 172 cikti Endişeleniyorum aslinda bebeğimle bisi cikmasin diye dua edin sizde 🙏🌷
Aryast femme Beslenmenize dikkat ederseniz değerlerin düştüğünü de görürsünüz zaten inşallah, sınır 95
AhuMtl Kızlar akşamki olcumlerim de 86/117 Salata yoğurt ve 100 gram tavuk döner sadece tavuğu ama ketçap sıkmistim üzerine . Bugünlük ölçüm bu kadar 😂 bakalım doktor hangi güne verecek bir dahakine
Aryast AhuMtl Çok güzel maşallah 👌🥰 ben de bugün akşam yemeğini dışarıda yedim, uzun zamandan sonra ilk kez korkarak. 🥺 Eve geldiğimde bir saati geçiyordu biraz ama ölçüm 128 çıktı. İçim rahatladı. Çok fazla yüksek değildir herhalde ilk saatinde de
AhuMtl Aryast ben böyle bazen 1 saati 10-15 dk geciktiriyorum unutuyorum genelde önceki gün tam saatinde olctugumle aynı cikiyor
femme Aryast bulgur pilavı azcikk Etli nohut Limonlu kicircik salatası Roka Ekmek yemedim hiç Bunlari yedim :// Ama sonra unuttum yarin nugger Dondurma yedim .ss
Aryast femme dondurmadan dolayı yükselmiştir 😅 yarın bi de dikkat ederek yapın ölçümlerinizi, iyi çıkar inşallah 🙏
rabiaudn Aryast ben diyetisyenime sormuştum meyveyle eşdeğer neredeyse dedi ama arada yiyebilirsn dedi sonucta tatkı varmış içinde 🤣 yarısını değil paketide yicektm neredeyse 2 haftadır ağzıma tatlı sürmemiştm🤣🤣
Aryast rabiaudn bende de durum aynıydı, verdiğim tatlı arasından sonra müthiş iyi gelmişti 🤤 ama tabi dediğiniz gibi onu da abartmamak gerek 😅
mom1baby Kızlar selam nerdeyse tüm yazdıklarınızı okudum🥹 Ben de yeni katılıyorum aranıza 31 haftalığız, şeker yüklemesinde şekerim çıkmamıştı ama bebek 3 hafta ilerde gidince doktorum tokluk şekerine baktır dedi bugün baktırdım 159 çıktı maalesef. Diaformin diye bir hapa başlayacağız dedi. Diyet yapıyordum bir haftadır salmıştım ona dikkat edeceğim şimdi tekrar. Bu konuda ben pek bilinçli değilim sizlerin yazdıklarıyla da yardım almaya geldim🙏🏻 Ama sürekli ölçeceğim bir alet yok benim elimde doktorum da bi şey demedi bununla ilgili
Aryast mom1baby eczaneden temin edebilirsiniz 😊 en azından içiniz daha rahat olur, öğünlerden sonra kontrol ederek süreci sürdürürsünüz.
minnakkurabiyelerim mom1baby diaformin baslayacak olan dr Dahiliyeci mi endokrinoloji mi? Çünkü gebelerde sadece insülin öneriliyor. Bir çoğumuzun şekeri aslnda tablet tedavisiyle düzene girer ama bebeğe zarar vermesin diye insülin başlanıyor ve diyete uyuyoruz Internetten temin edebilirsin cihazı Dahiliye ya da endokrin doktoru da reçete edebiliyor. Gittiğin hastanenin diyetisyeninden diyet listesi alabilirsn ama motamot uygulamakta insan zorlanıyor cidden.
Aryast Günaydın kızlar🌸 bugün açlık şekerim 91 çıktı, fiks kahvaltımı yaptığım için tokluğumu ölçmedim 😅 bugün öğleden sonra randevum var, bebişi göreceğim nasipse. İnşallah bir aksilik yoktur. Diyetten sonra ilk defa göreceğim bakalım ne durumda 🥲
momlife_7 Aryast iyidir canım merak etme 😘 bize de haber ver insallah hersey yolundadır 🤲🏻bende diyetten sonra kontrolüm var 15 marta bakalım bize ne diyecek doktor rabbim güzel haberler almayı nasip etsin hep bu arada kaç haftalık hamilesiniz