Pamuk Deryaa00 evet canım değerinin 1 tanesi riskli çıkmış ama doktor bunu kilona yaşına vs vs göre değerlendirir ve ben fazla inanmıyorum etrafımda çok riskli çıkan oldu sorun çıkmadı
Pamuk Deryaa00 inşallah canım Qllahin izniyle bisey yoktur inanıyorum yanilma payı çok yüksek yarın banada haber ver💕
Deryaa00 Pamuk sonucum riskli çıktı 3.90 çıktı 2.50 olması lazımmış down sendromu beyin hasarlı olabilir dedi karindan sıvı al istersen dedi napicam Bilmiyorum
Pamuk Deryaa00 dün fazla açıklama yapmadim diye belki yanlış anlamışsındır bu yüzden diyemedim canim üzmek istemedim Böyle deyipte sağlıklı doğan çok bebek var
Pamuk Deryaa00 canim ben bu testleri yaptırmıyor um doktorum gebeligini zehir etme dedi haftam ilerleyince detaylı ultrasona gircem inşallah o zaman cikar
nursenapp Deryaa00 benim 3.19 fetal DNA yaptırmayı düşünüyorum herşekilde doğurucam ama böyle bişey varsa kabullenip gerekli eğitimleri alırım bebeğim için
mayaden Irem97- bir sıkıntı yok gibi duruyor canım cutt of değerinin altında, bir de tarama negatif diyor zaten
Irem97- mayaden teşekkür ederim canım Allah razı olsun 💚 burun kemiği ve ense kalınlığı da çok güzel çoktı dedi doktor ama bu test doktordan çıktıktan sonra geldi sonuç merak ettim o yüzden☺️
Irem97- Deryaa00 teşekkür ederim canım Allah’ın izniyle senin bebeğindedir hiç problem çıkmıcam çok dua et bitanem
Deryaa00 Irem97- inşallah ya kimseye belli etmiyorum ama çok korkuyorum burun ve ense kalınlığı normal sadece kan testinde sıkıntı var
Pamuk Deryaa00 canim yanlış yönlendirmek istemiyorum biz doktoruma karar verdik yaptirmayacagim detaylida iç organ beyin kalp ense burundan hepsi belli olurmuş