Deryaa00 Irem97- inşallah ya kimseye belli etmiyorum ama çok korkuyorum burun ve ense kalınlığı normal sadece kan testinde sıkıntı var
Pamuk Deryaa00 ee burun ve ense kalınlığı ne güzel normalmiş Downda burun kemiği olmuyor yada düzensiz oluyor ense kalın oluyor Rabbım safi ismiyle şifa versin
Pamuk Deryaa00 canim yanlış yönlendirmek istemiyorum biz doktoruma karar verdik yaptirmayacagim detaylida iç organ beyin kalp ense burundan hepsi belli olurmuş
Pamuk Deryaa00 başka doktora git ben hem özel hem devlete gidiyorum pimpirikliyim tek doktorla yetinemiyorum
Deryaa00 Pamuk bugün çok iyi bir doktora gittim bence bjset yok dedi ama yinede yaptır istersen dedi sivi alimi
Dnzglsm_123 Deryaa00 kan sonucunuz çıktığında rapor da çıktı mı hemen. Aynı gün çıkmış kan sonucumuz. Normalde 10 gün sonra gelin demişlerdi. Eğer çıkıyorsa gideyim bende. Ense kalınlığı biraz yüksek dedi doktor bana çünkü.
Deryaa00 Dnzglsm_123 aynı gün çıkmış 5 gün sonra çıktı bana 3 hafta sonra gel demişti ama bu hafta gidicem
Seval2468 Dnzglsm_123 raporu siz göremiyorsunuz kan verdikten 2 gün sonra çıkıyor sadece doktorunuz gorebiliyor arayın size bilgi versin raporuda size atar
nursenapp Deryaa00 benim 3.19 fetal DNA yaptırmayı düşünüyorum herşekilde doğurucam ama böyle bişey varsa kabullenip gerekli eğitimleri alırım bebeğim için