Zeynepozcan Kızlar iyi geceler, bi kaç gün önce ikili taramaya girmiştim ve kan sonucum çıkmış ne anlamam gerekiyor bundan yardımcı olur musunuz kontrolümüze daha on gün var :(
Kubracigimm Zeynepozcan kan sonuçlarından bu şekilde belli olmuyor canım. Bilgisayar ortamında bilgiler işleniyor ve bir grafik çıkıyor ortaya orada risk durumu olup olmadığı belli olur.
Sevgi56 Zeynepozcan ultrasyon sonucuyla birlikte değerlendirilmeli, tek başına kan testi sonuçları risk olup olmadığını göstermiyor
Zeynepozcan Kubracigimm Sevgi56 Kusura bakmayın bilmediğimden soruyorum az önce burada birinin postunda okudum papp-a 2,50 olmalıymış bizimki 2003 çıkmış yine de grafikte temiz çıkmışsa bu kan değerinin bi önemi yok mudur
Zeynepozcan Pamuk bi dosya daha var açmaya çalışıyorum masaüstü giriştende denedim açılmıyor :( Böyle çıkıyor
Pamuk Deryaa00 canim biyokimyasal risk kan degeri riskin yüksek çıkmış ama bu test tek başına Bi anlam ifade etmez rapor olması gerek
Seval2468 Deryaa00 benim degerlerimde size yakın . Riskli çıktı salı günü fetal dna yapıldı sonuçlarımı bekliyorum
Dnzglsm_123 Deryaa00 kan sonucunuz çıktığında rapor da çıktı mı hemen. Aynı gün çıkmış kan sonucumuz. Normalde 10 gün sonra gelin demişlerdi. Eğer çıkıyorsa gideyim bende. Ense kalınlığı biraz yüksek dedi doktor bana çünkü.