Gizemlibirisi Silanizz_00 siz sanırım sezeryan epidural doğumu kastediyorsunuz.hanfendi normal doğum yapmış.sancilari azalttirmak için iğne yaptırmış.prenses doğum deniliyo
Silanizz_00 Gizemlibirisi hanımefendi bende ztn normal doğum diyorum siz benim tercumanligimi yapmayın anladım ben sağolun sezeryan olmak istesem.yatar olurum ztn demi normal epidural diyorrum.
AsyaveAnnesiii Pengu peki açılmanız ne kadara ulaştığında yaptılar epidurali ilk doğumum olacak pek bilmiyorum kusura bakmayın çok sordum 🙈😅
Pengu AsyaveAnnesiii ay yok yok sorun tabi 🌸 5 cmden sonra idi sanırım o ara suni sancidan dolsyı sancım vardı tam hatrlamasamda;) sanırım zaten 5 den öncede vermiyorlar epidurali
Pengu Gizemlibirisi canım 5 cm di sanırım o ara cok sancım vardı hatırlamıyorum pek. Ama evet ıkınırken hissetmiyorsn kalçayı kaldırıyordm hep hissrtmediğim için o biraz zorladı ebeleri😅
AsyaveAnnesiii Pengu normal doğum olsun diye ekstra bir şey yaptınız mı peki ne bileyim düzenli yürüyüş yapıyor muydunuz çok hareketli bir hamilelik mi geçirdiniz merak ettim 😅
Pengu Simsekaaysegul amin sağolasn:) çok çok memnunum . Açıkcası benm epidural hakkında fikrim de yoktu ben hiç araştırmadım o an sancı çekerken sordular hemen yapın dedim😅 ama dediğim gibi suni sancı verdikleri için benimki😊
Pengu Gizemlibirisi ha bide sonrası için sormuşsunuz bel ağrısı olmadıı bende hiç. Sadece dikişlerim acıdı 3-4 gün bgn 6. Günüm dikişlerimde daha iyi durumda😊
Sip85 Pengu prenses doğum için suni sancı şart değil. Normal kendi sancınız da olsa prenses doğum talep edebilirsiniz. Hayırlı uğurlu olsun analı babalı büyütmeyi nasip etsin rabbim
Pengu Alkan-29 son haftalarda plates topu egzersizi yaptım ancak öyle çokda zorlamadım bide 10 15 dk yürüyüş yaptım hergün💗
daryaost Pengu tebrikler sağlıklı günler dilerim inşallah 🧿 benim doğum yapmami çok korku var epidural olunca daha az ağir oluyor yada nasıl bir his? eğidural takmayada ayrı nir acı diyorlar 😬
Pengu daryaost amin inşallah🤗 epidural muhteşem birşey suni sancı acıkarından sonra bana çok iyi geldi😍
MyLittleMiraclee Emiinnee Darısı bize inşallah. Benim doktorumda epiduralsız olmaz diyor ama 3cmi geçerse açılman zaten epidural yapılmıyormuş. Bende epiduralden korkuyordum ama dedikleri gibi daha kolay oluyor doğum galiba.
Pengu Emiinnee belden uyuşturuyorlar sancıları en minimale düşürüyorlar. Siz baygın olmuyorsunuz . Ağrısız normal doğum diye geçiyor