MyLittleMiraclee Emiinnee Darısı bize inşallah. Benim doktorumda epiduralsız olmaz diyor ama 3cmi geçerse açılman zaten epidural yapılmıyormuş. Bende epiduralden korkuyordum ama dedikleri gibi daha kolay oluyor doğum galiba.
Pengu MyLittleMiraclee hayır öyle bişey yok tam tersi belli bi açıklıga gelmeden epidural vermiyorlar hatta ben hastaneye gittiğimde 4 cm açılmam vardı hatta
Dolphin16 Pengu tebrik ederim. Allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah 🤲🤲🤲 evet gerçekten epidural dünyanın en güzel şeyi 😜😜
Sevval0308 Pengu Allah hayırlı evlat etsin hep mutlu olun💋 bizede zamanında bu duyguyu yaşatsın insaallah 🤎
Semilk05 Pengu maşallah sağlıkla büyütün. Bende 6-7 gibi hastaneye gidip 12:09 da almıştım kucağıma ❤️
gakkoyengee Pengu öncelikle sağlıklı huzurlu mutlu bir hayatı olsun güzel kızınızın ❤️🫶🏻 Allah iyi insanlarla karşılaştırsın 🫶🏻🫶🏻 epidural devlet hastanesinde oluyor mu belli ücret karşılığında?
Pengu gakkoyengee inanın ben bilmiyorum özelde doğum yaptım☺️ çok çok teşekkür ederim . Rabbim bir avazda doğurmayı nasip etsn:)
Pengu daryaost amin inşallah🤗 epidural muhteşem birşey suni sancı acıkarından sonra bana çok iyi geldi😍
Pengu Emiinnee belden uyuşturuyorlar sancıları en minimale düşürüyorlar. Siz baygın olmuyorsunuz . Ağrısız normal doğum diye geçiyor