Dilsay Bulbulyuvasi 26+1 olduk onun hareketleri tabii ki😂Günden güne o hareket sayisi aratacak ve vurusu git gide hafif hafif siddetlenecek😂
Bulbulyuvasi Dilsay acımaz dimi vurduğu zaman falan biraz tatlı canlıyım merak ediyorum her seyi hahdha
Edolili Bulbulyuvasi Kesinlikle ben direk gülümseyip seviniyorum , ikinci hamileliğim ama ilk gibi heycanlıyım her detayına
Bulbulyuvasi Deletedmom_116 hem senden uzunup hem tontisim ay olsun zayıf insanlara hep özendim valla balık etli olup tontis olmak cok zor kalbim kırılamıyor tombislikten hahsha
Deletedmom_116 Bulbulyuvasi 😂😂😂ben Ömrü hayatımda kilo görmedim hamilelikte görürsün dediler halen yok 😂😂sadece göbeğim var oda belli belirsiz
KLORAKHANIM Bulbulyuvasi yoo hissedebilirsin wrken diyenler bos yapmasin brnim 18. Haftada bebek ultrason cihazina vuruyordu 🤷♀️ doktorum 2 hafta once hissetmeye baslamis olabilirsin dedi ve ben cidden 16. Haftamda hissettim ilk. 😊
KLORAKHANIM Bulbulyuvasi benim de hevesimi kiriyorlardi hep geç hissedenler o yuzden sinirlerim bozuluyor 🤣 yok gazdir yok osur geçer falan 🥱 sanki onlar hissediyor 🤤
Sabina13 Bulbulyuvasi ilk bebegimde 15 haftamda hiss etdim ama anlamiyordum…kelebek cirpinmasi gibi bir sey oluyordu…hareketleri kuvvetlenince bebek oldugunu anladim…gaz falan zanediyordum ben