Bulbulyuvasi Kızlar selam ben 18 haftalık hamileyim ilk gebeliğim ama sanki hissediyorum nasıl oluyor bilmiyorum ama gaz gibi değil böyle icimde bir sey oluyor gibi oynuyor falan böyle bir sey hisseden var mı yoksa kuruntu mu yasıyorum 18+4
Naznaz123 Canım henüz çok erken bende doktoruma ozamanlar söylemiştim maalesef bağırsak hareketi dedi ben tam net 21. Haftadan sonra hissettim şuan zaten durmuyor
Dilsay Naznaz123 Ben 16+3 iken nabız gibi uzandigimda hissetmistim ama gaz yada bagirsak hareketi dedim hic aklima gelmedi hareketi falan ama 16+5’te kahvaltidan sonra uzandim nabiz gibi pit pit 3 defa vurunca hissettim ve o zaman emin oldum☺️O gunden beri hissediyorum yani.Her gebenin ayni olmuyor bazilari 21 de hisseder bazilari 16 da ikiside normal yani☺️Hele ki zayifsan 16 da hissedebilirsin🌸
Bulbulyuvasi Dilsay hayir tontis bir anneyim ben hahshahs yeni olmaya basladı cok belli dimi hareketleri kesin
Dilsay Bulbulyuvasi Pit pit hissedebilirsin tabii ki😅Nabiz gibi atiyor minnos minnos 😻Ama sonra gunden gune hareketleri cogaliyor 😻
Dilsay Bulbulyuvasi 26+1 olduk onun hareketleri tabii ki😂Günden güne o hareket sayisi aratacak ve vurusu git gide hafif hafif siddetlenecek😂
Deletedmom_116 Bulbulyuvasi Yani ewet Boyda olunca 55 kiloyala gebe kaldım boyum 170 Baksan İncecik bisiyim çırpı bacaklı der annem😂😂😂
-Naz- Bulbulyuvasi hissedebilirsin canım benim 4. Gebelik 16 haftalık olmadan hissettim hafif atar . Smdi 19+5 haftaligim baya hareket ediyor
Bulbulyuvasi -Naz- ayy bir sey sormak istedim deneyimli annemize bebek doğduktan hemen sonra emzik verenler oluyormus böyle bir sey yapılırsa sıkıntı olur mu bebek icin siz ne zaman emzik verdiniz
Binnur-cam Bulbulyuvasi bende 17 18 haftamda hisettim ilk gebeliğimdi sanki bi balık kaymış gibi hissetmiştim ilk 🤭🤭
Bulbulyuvasi Binnur-cam ahshahsh herkesde farklı hissediliyor sanırım bende sanki baskı oluyormus vuruluyormus gibi
arirangg Bulbulyuvasi Ben de o haftada o şekilde hissettim. İçinde bir şey hareket ediyor gibi. Bağırsak hareketi değil. Ama yine de bebek mi yüzde yüz emin olamıyorum ama bu hafta aynı hareketler biraz daha güçlendi bence bebek. 19+4
Bulbulyuvasi arirangg insallah bebektir kaç haftadır bekliyorum bir seyler yapmasını cok mutlu oldum sağlıkla gelsin insallah
Edolili Bulbulyuvasi Kesinlikle ben direk gülümseyip seviniyorum , ikinci hamileliğim ama ilk gibi heycanlıyım her detayına
Bulbulyuvasi Deletedmom_116 hem senden uzunup hem tontisim ay olsun zayıf insanlara hep özendim valla balık etli olup tontis olmak cok zor kalbim kırılamıyor tombislikten hahsha