BehiyeGrel Candan allah yardımcınız olsun .. ağar kokulara maruz kalmazsam Miğdem bulanmıyor eğer koku çoksa miğdem alt üst oluyor hemen😷
BehiyeGrel Chan doktoruna bu ağrılarını söyle ben kalsiyum ve Demir ilacı başladım benimde ağrım çoktu hatta uykudan uyanırcasındaydı o yüzden danış mutlaka derim🤗
Chan BehiyeGrel FtMs Evet doktoruma danıştım. Daha öncesinde iç bacak ağrısı vardı sadece. Şimdi ekstra olarak kalsiyum desteği almama rağmen ağrılar farklılaştı. :/ Vajinanın olduğu bölgenin kemikleri sızlıyor. Penguen gibi yürüyorum öyle olunca. Bacak kaldırmıyor kesinlikle.
FtMs Chan 19+4 olduk bizde 15. Haftadan beri vajinaya yakın sağ bacağımın iç tarafında ağrı var özellikle geceleri sağ tarafıma döndüğüm an uyanıyorum acı içinde doktora gidince soracağım siz sordunuz mu
FtMs BehiyeGrel ilk haraketini 18+5 te hissettim görünüştü de hissedilir şekildeydi ama sonra çok az geceleri yattığımda hissediyorum
Chan BehiyeGrel Amin canım valla zor. Biraz dolansam başlıyor. Anlamadım, hamile olunca ekstra dikkatli olmam gerekiyor, yürüyüş yapmam filan lazım ama bu ağrılarla ne mümkün :/
BehiyeGrel Chan aynen bende düşünemiyorum bile ya yürüyüş felan odadan odaya gidemiyorum dün geceden beri sağ tarafım ağrıyor benimde😔
deletedmom893 Kızlar bende bugün 21+3 oldum sabahtan beri doğru düzgün hissetmedim normalde hep kıpır köpürdü 😔
Morebebek 21+1Hareketlerini hissediyordum ama bugünlerde çok yoğun hissediyorum baya sertleşti hareketleri. Sağlıkla gelsinler inşallah 🙏
Ecesrtozsk 18.haftamıza başladık geçtigimiz hafta süzülen birşeyler şeklinde hissediyordum ama dun bugun cok fazla hissetmedim bugün tetenoz için sağlıkocagına gittigimde saolsun ebe kalp seslerini dinletti maşalllahı vardı demekki ben hissetmiyorum cok büyük heyecan cok şükür o kalp seslerine 🙏🏻🙏🏻