Bayanminyon07 Bnde bir haftadır hissediyorum bebişimi 20 haftalık olduk dün gece kıpır kipirdi ama bu saat oldu oynamadı hala uyuyomudur acaba 😐
BehiyeGrel Bayanminyon07 valla bende bazen korkudan duruyorum bekliyorum ama sanırım bizim isteğimiz zamanda yapmıyorlar 🙈
Deletedmom2224 BehiyeGrel 21+1 iz hareketleri çok yoğun maşallah kıpır kıpır aksama kadar 😍 ama iki haftadır mide yanması tavan ilaç da ise yaramıyor 😂
GamzeCan BehiyeGrel 21+2 deyiiz cok sükür bi sorun yook🤗 hareketleri ayakta değil ama uzandığım oturduğumda gayet belirgin bi sekilde hissedebiliyorum🤗🤗
Niss19 BehiyeGrel ins cnm cok.istyrm hsstmek cevremdklerde surekli soruyo artik cnm sklmaya basladi hani olablr deseler sorun olmuyucak.s
gnccnszmhappy BehiyeGrel BehiyeGrel evett hissediyorum haftasonu detaylı var hayırlısıyla inşallahh 🙏🏻
eMineHrn3807 BehiyeGrel 21+2 olduk Biz de oğlumla Gece yatarken özellikle yürürken falan hiç durmuyor ayaklarını hissediroum resmen 😉☺☺💙
AslhannarDoan Merhaba bende 21+3 malesef ki hissetmiyorum birseyler oluyor ama bebeğim midir diye düşünüyorum insallah bende hissederim kafaya takmaktan rüyamda net hissediyordum oyle gördüm stresli bir ortamda çalışıyorum acaba ondan mı hissedemiyorum 😔
BehiyeGrel AslhannarDoan çok düşünme rüyana bile girmiş stres yapmışsın .. Rahat ol o senin rahat olduğunu hissettiği an belkide hissedersin🤗 En kısa zamanda hissetmen dileğiyle 🤲
NKiraz Bnde ikiz annesiyim. Bugün tam 20 haftalığız. Ama daha hiç hissetmedim. Artık hissetmek istiyorum 😔