Esranurdenizz Zln2152 bende 24+3 canım benimde karın ağrısı ve bel ağrısı dışında problem yok Allah’a şükür Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin🥰
Esranurdenizz Zln2152 hissediyorum ama bir günü diğer gününü tutmuyor hareketli 2 gündem beri pek bi sakın ama🤣
Esranurdenizz Bir_prens_annesiiiii kız maşallah senin minik geliyo Rabbim kucağınıza almayı da göstersin inşallah
Deletedmom_116 Esranurdenizz Bi haftamız kalmış uclemeye Dur bakalım napcam amuda falan kalkarım heralde sjsj
Zln2152 Esranurdenizz ahahah bizim oğlan da öyle valla bazen hareket etmez korkuyorum niye etmedi diye akşam olunca iki pıt pıt edip duruyor ama ertesi günü de hareketleniyor bu haftalarda düzensiz oluyorlar dmeek ki😂
Burnumageliyoduslkmsn Esranurdenizz ağrı için yalvarıyorum keşke agrisa midem yanıyor yoğurt yesem bile elma yiyorummm resmen herşey boğazımda bebek yukarı çıktıkça midem ağzıma geldi sanırım🙁
Halimbey Esranurdenizz 36+3 haftaligim ayın 13-15i arası sezeryan olacağım korku ve heyecan doluyum. Mecburi sezeryan bu arada
Esranurdenizz Smry ayyy doğurduktan sonra haber et merak ederim çok az kalmışş sağ salim kucağına alırsın inşallah🥰