beyzacmvrc Esranurdenizz 24+6 🐣 son 106 kızımla 🤭🥳 iyiyiz şükür arada agrilarim oluyor dayanilamayacak kadar çok değil 🌼
Esranurdenizz yagizegemom sağlıklı sıhhatlı kucağınıza almak nasip olsun cinsiyet ne normal doğum muu
Deletedmom_116 Esranurdenizz Durumlar vahim otursam oturamiyorum kalkasam kalkamıyorum yatsam oda yok nefes darlığı çabası neler neler ahhhgg 26 haftalıgiz yaşlandım 20 yaşında 😂
Esranurdenizz Deletedmom_116 hiç sorma yatsam rahat edemiyorum ağrılar durmuyo 3. Trimester nasıl geçecek Allah bilir😂😂
Esranurdenizz VussVuss Rabbim sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin bende bi düşsem çift rakamlara rahatlıcam🤣
Deletedmom_116 Esranurdenizz Bi haftamız kalmış uclemeye Dur bakalım napcam amuda falan kalkarım heralde sjsj
Esranurdenizz Ozbyt ay gelmiş resmennnn Allah hayırlısıyla kucağa almayı nasip etsin cinsiyet ne doğum nasıl olacak
Esranurdenizz Feride9923 maşallah ya Rabbim o günleri de bize göstermeyi nasip etsin sağlıklı bi şekilde kucağınıza nasip eylesin inşallah
Ozbyt Esranurdenizz kızzz 🧡🫶 daha doğum belli değil canım 🥰 inşallah normal olur aminnn inşallah herkese nasip olsunnnn 🙏🏻
Feride9923 Esranurdenizz cok sagolun insalalh hepimiz sag salim dunyay getirirz bebislerimizi gun yaklasdikca heyecan korku hepsi karisiyor🙏🙏
Zln2152 Esranurdenizz 23+2 Şafak 117 arada gelen kasık ağrısı ve göz kararması dışında sıkıntı yok siz ne durumdasınız 😌
Esranurdenizz Zln2152 bende 24+3 canım benimde karın ağrısı ve bel ağrısı dışında problem yok Allah’a şükür Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin🥰