bgmdmncnr Esranurdenizz 23+1 zaman su gibi akıp geçsin istiyorum biran önce sağ Salim bebeğimi kucağıma almak istiyorum
Esranurdenizz siyahinciii Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin yavrum inşallah hamileliğin kolay ve sorunsuz geçer🥰
Feride9923 Esranurdenizz cok sagolun insalalh hepimiz sag salim dunyay getirirz bebislerimizi gun yaklasdikca heyecan korku hepsi karisiyor🙏🙏
Zln2152 Esranurdenizz ahahah bizim oğlan da öyle valla bazen hareket etmez korkuyorum niye etmedi diye akşam olunca iki pıt pıt edip duruyor ama ertesi günü de hareketleniyor bu haftalarda düzensiz oluyorlar dmeek ki😂
Burnumageliyoduslkmsn Esranurdenizz ağrı için yalvarıyorum keşke agrisa midem yanıyor yoğurt yesem bile elma yiyorummm resmen herşey boğazımda bebek yukarı çıktıkça midem ağzıma geldi sanırım🙁
Esranurdenizz Burnumageliyoduslkmsn ay inşallah hemen geçer yaaa çok zor bende o durumlar yok midem öyle çok yanmıyo sadece karın ve bel ağrım var benim bebiş hep aşağılarda yukarı çıkmıyo
Burnumageliyoduslkmsn Esranurdenizz benimki her an her yerde dolanıyor ezan okununca ezana tekmeliyor sesi duyuyor dedi doktorum cami çok yakınımızda sürekli tekme halinde siyah kuşak benimki❣️😁
Zln2152 Esranurdenizz bende öyleyim canım alıştım artık 27-28 haftaya kadar normal olduğunu söylüyor doktorlar. 30dan sonra düzene giriyormuş hareketleri 😇
Esranurdenizz Smry ayyy doğurduktan sonra haber et merak ederim çok az kalmışş sağ salim kucağına alırsın inşallah🥰
Smry Esranurdenizz Amin inşallah ❤️rabbim herkese yavrularını sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah 💓
Esranurdenizz Burnumageliyoduslkmsn imanlı çocuğum benim maşallah maşallah Benimkide melek bebek ninnisini söyleyince deliriyo tekmeliyo🤣🤣
Mhtpflz Esranurdenizz 26 haftalığım bugün hastaneye ziyaretine gttim bi yakınım doğum yaptı ay çok güzel birşey ya zaman aksın istiyorum😇
Esranurdenizz Mhtpflz ay onun nis gibi kokusu sarıp sarmalamak… Şimdiden daha doğmamış halinde bile çok seviyorum diye oturup ağlıyorum evlat çok farklı bişeymiş🥺🥰
Burnumageliyoduslkmsn Esranurdenizz hafız kızı tabi 😁😁 şaka biyana korkuyorum bazen doğunca napicam bu cadiyla kesin çok fena olucak ben anneme çok çektirmiş im çünkü 😁
Esranurdenizz Burnumageliyoduslkmsn maaaşaaalllaahhh. abooo inşallah eşinin bebekliği sakindirde ona çeker sana çektirmez. Bizde de eşim çok yaramazmış ben çok sakinmişim bakalım inşallah bana çeker🤣🤣
Burnumageliyoduslkmsn Esranurdenizz ikimizde suni sancı ikimizde gelmek istememişiz kocamı istemiyormus kaynanam tezgahtan atlıyormus,😁😁