Hafize23 Sevgili anneler bebeklerinize magnet çikolata kapı süsü yaptırdınızmı memnun kaldığınız sayfalar neler yardımcı olursanız sevinirim🌸
Minis122 Hafize23 Hafize23 oncelikle saglikla alin bebeginizi kucaginiza bende magnet. Kapi susu isiyle ugrasiyordum hamile olunca biraktim.isi biraz zorlandim die. Dusundugunuz model varsa size. En yakinlarimda bu isi yapan sayfalar velar yonlendirebilirim dilerseniz ben kendim suan yapmiyorum artik. Kendi bebegime k ndim yapacagim ama disariya siparis alimini biraktim
Minis122 Hafize23 bu sayfadan bakabilirsin cnm cokmguvenilir yakin bir wrkadasim benim size cok iyi yardimci olur https://instagram.com/sumeyye_doruk?igshid=NmE0MzVhZDY=
AsyaCngz55 Hafize23 magnetleri sevmiyorum sadece çikolata yaptırırım onu da Nişantaşı pastanesi taze taze yapıyor sipariş üzerine orada yaptırırım
Anneolmak188 Hafize23 mavinin tükkanından yaptırdım instagramda çokda güzel oldu bulut şeklinde magnet yastık kapı süsü
Cerenuznglu Minis122 merhaba ben de arayış içerisindeyim , bahsettiğiniz yakınlarınızın internet , Instagram sayfası var mı ? Model bakabileceğim
ozgebyrkl Minis122 ben instagramdan “rimdidaa” sayfasına yaptırdım makrome düşünüyorsanız kesinlikle öneririm, hediyelik magnetlerim de pleksi üzerine isim yine aynı sayfadan
Minis122 Sinem011 bizi. Toptancilarimiz var ordan temin ediyoruz toplu olrak. Siz nasil birey yapmak istiyorsunuz model atarsaniz size malzemede nerden alacaginiza bakayim tek satan yerlerde var
Busradnrcn Sinem011 malzemelerini Instagram’da baslazerkesim diye bir sayfadan sipariş verdim kapı süsünü kendim yaptım şimdide magnetini yapacağım inşallah gayet hızlı ve güvenilir bir sayfa tavsiye ederim😊
Minis122 Cerenuznglu tabiki vereyim ilwtisime gecerseniz yaprdimci olur resim yukleryip ayarim ben sayfanin resmini https://instagram.com/sumeyye_doruk?igshid=NmE0MzVhZDY= bu sayfa. Gercekten guvenilir bir sayfadir istediginz her modeli yapar genelde. Yazarsaniz. Size benim damla. Yonlendirdi derseniz yardimci olur ben kendisine yazacagim.
Gunes1919 Minis122 merhaba paylastiginiz linki inceledim sosyal medyam yok gördüğüm kadarıyla güzel ürünler var Watsapdan iletişime geçsem açacak örnegi ürünler atar mi acaba
TubaEraslan Minis122 damla hanım kapıda ödeme olmayan yerlere pek güvenemiyorum malum gğveinilr yerse bende yaptırcam inşallah
Minis122 Sinem011 bu sayfay bakin malzeme icin bulut model sanirim dediginiz bu modeller https://instagram.com/birsurumalzeme?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Minis122 Gunes1919 tabikide watsap numarasi iletisime gecebilirsiniz acacak modelleri vardi sayfasinda her urununu paylasmaya yetisemiyor. Siz yazip model sorun ben bilgi verdim.
minikkus1 geser deryanın tasarım atölyesi isimli instagram sayfasından sipariş verdim. ürün ayrıca ledli ben çok beğendim. düşünürseniz güvenle sipariş verebilirsiniz 🌺
tostperisi Trendyolda kasnakların boş hali satılıyor 35₺ gibi bir rakama bulut kasnak diye arayabilirsiniz kendiniz yapmak isterseniz isme göre de yapıyorlar sanırım
Mutlumumutlu minikkus1 Ben de şimdi sayfaya yazdım, ilgili bir bayana benziyor. Daha önce bir yakınım dolandırıldığı için güvenemiyordum ama sizin siparişinizi görünce içim bir nebze olsun rahatladı.