Bebege giden kanda azalma kan sulandirici igne cok kotiyum bakarmisiniz lutden
Aytensezgin 22haftamizdayiz canim.demek yatip dinlemem gerek az once arkadasim fazla hareketsizsin bana hareket et kan dolasimin artsin dedi.doktorum duvar sanki hicbirsey soylemedi (insAllah bende o haftalara kadar sag salim gelirim hrpimizin saglikla aliriz insAllah bebeklerimizi kucagimiza.bugun ogrendim daha kendime gelemiyorum agalamktan harab oldum
Sol tarafa yatınca bebeğe daha iyi kan gidiyor. Bide atarken bacağınızın arasına küçükte olsa bir yastık koyun annenin kan dolaşımına iyi geliyor.
Azeriqizi bana doktorum bulaşık çamaşır bile yapmıcaksın dedi sürekli dinleniyorum ben kendimi yormamaya çalışıyorum bence bir dene
Aytensezgin aslinda bende is filan gormuyorum baslarda kanamam oldugu icin surekli yatiyorum annemlerde kaliyoruz annem butun isleri ediyor ben surekli yatakdayim
Aytensezgin merhaba bişi sorabilir miyim perinatoloji doktorum dün bana kan akis hızımin az olduğunu ve bebeğin çok fazla karnımda kalmayacağını dogumdan sonra da yaşar mi yaşamaz mi diye cumleler kullandı ben de iki gündür çok kötüyüm acaba aynı şey mi sizin ki ile .çünkü ben daha sonra raporumu kadın dogumcu doktoruma gösterdim 4 5 hafta karnında tutsak çok iyi dedi ben şu anda 27+3 haftalık gebeyim .ve bundan sonra takibim perinatoloji doktorunda.devam edecek haftada bir olmak üzere yani riskli bir gebelik geçiriyorum bilen yaşayan varsa yaazabilir mi
AyFa1608 merhaba sizdeki ne oluyor kan akis hızının yavaş olması mı dün bana da teşhis konuldu pek hakim.degiliim ama moralim baya bozdu ve bakan doktor perinatoloji doktoru her hafta kontrol altında olacağım yardımcı olursanız.sevinirim
Bilibili23 rahim damarlarımın birinde direnç var. Yani kan az geçiyor ordan. O ilerde bebekte gelişim geriliği, preeklempsi riski, yüksel tansiyon yapabiliyor. 100 mg şık aspirin kullanıyordum. Bu çıkınca 150 mg çıamrdo doktorum. Şu ana kadar çok şükür bi sıkıntı yaşamadım. Moralini bozma. Kan sulandırıcı vermişlerdir onu düzenli kullan
Bilibili23 bana da aynı şekilde söyledi ama doğduktan sonra toparlar kilosu vs diye perinatoloji doktoru bu arada. Küvezde kalır dedi beni çok korkutmuştu. Kan sulandırıcı kullanıyomusunuz ben oksapar iğne vuruyordum günde 2 ye çıkardık. Doktor yapcak hiç birşey yok bu bebek 2.5 kilo bile doğmaz dedi ben pes etmedim moral çokönemli ve yediklerime çok dikkat ettim kendimi yormadım 33. Haftaya geldik çok şükür hergün şükrediyorum bir gün daha karnımda kaldığı için 🤲🏻 Yediklerine çok dikkat et sağlıklı beslen doktor malesef pat pat konuşuyor moral bozuluyor ben yeni yeni kendime geliyorum ama çok şükür gerileme devam etmedi bebeğim gayet sağlıklı evet zor bir süreç ama bugünümüze şükür evlatlarımızı kucağımıza alınca hepsini unuturuz🤲🏻
AyFa1608 bendeki de kan akis hizim yavaş ve bunu yeni öğrendim benim bebeğim de 1 hafta geride kilo olarak ama kafa yapısı dışında ise 2 hafta gerilik var düzenli takip edilecm artk özel muayene de ama sormak istediğim şey bana bugün kadın doğum doktorum iğne sulandirici vermedi sadece 12 saat aralıklı 4 tane ignem.var hatta son kalanı şimdi yapmaya gidiyorm .
AyFa1608 verilen iğne de ciğer geliştirici iğne hatta şu anda iki doktorun gözetimi altındaym prof olan haftada 1 takip edecez gel dedi kadın digum doktorum da ona yönlendirdi ve ben yine de senin bana gelmeni istiyorum dedi.igne verirken bile prof olan kizicak dedi ama yine de vericm dedi ama kimse kan sulandiricidan bahsetmedi.
Bilibili23 onu bi sor bence csnım doktoruna. Kan sulandırıcı iğne veya aspirin vermeleri gerekirdi. Kaçıncı haftadasın