• Öneri
  • Gümüş kapak gerekli mi?

Elifbklmz Benim eltimde kullandı göğüs kremi ama hiç fayda etmedi :( Göğüs uclarını kopardı bebek resmen , çok korkuyorum indirimde bulursam alacağım

Beyazeller ben krem de gümüş kapak da aldım çünkü göğsümün bi tanesi doğuştan yarık gibi yaraya müsait ama öyle olmasaydı sadece krem alırdım yara olmaya başlarsa gümüş kapak alırdım . Şimdi öyle olduğu için gümüş kapak kullanmaya başladım yara olmasın diye

Bence çok gerekli. Göğüs ucu yaram oldu krem aldım fayda etmedi. En meşhur krem hatta. Gümüş kapakla beraber kullandım fayda etti. Bebeğim 4 aylık 1 hafta kapağı çıkardım tekrar yara oldu. Hala kullanıyorum

u-akyz meme ucu olmayanlarda mı oluyor acaba çatlak ilk hamilelik bilmediğim için sordum benim meme ucum var her ikisi de 37 haftalık oldum şimdilik birşey yok krem aldım ayva jeli yaptım yetmez mi acaba diye düşündüm en korktuğum şey yara olması

Beyazeller eğer ilk doğumsa meme ucu çatlak ve yarası kaçınılmaz oluyor. Lansinoh krem işe yaramıyor malesef doktorlar onı öneriyor ancak anlık rahatlama sağlıyor ve iyileştirme olmuyor. Hem kendi tecrübeme hem de yakınlarımın tecrübesine bakarak söylüyorum. Fayda gören olmuş olabilir belki. Bende işe yarayan philipsin kalkanları oldu. Aldığım gün rahatladım diyebilirim. Gümüş kapaklar çok pahalı olduğu için bakmamıştım. Şimdi iyi ki diyorum.

hayalperest2310 benim ablamın artık kanıyordu meme ucu cıkmıyor cocuk ememiyor süt dolaması bile olmuştu 🤦🏼‍♀️ meme ucu olmayanlarda oluşan yarayı engelliyor ben nasipse 35 . haftada baslıcam kullanmaya çünkü küçücük bile meme ucu yok 🤦🏼‍♀️