• Öneri
  • Gümüş kapak gerekli mi?

Kullanıp memnun kalan da var gereksiz bulan da bundan dolayı ben almadım göğüs kremi aldım eğer çok gerekli olursa doğumdan sonra da alınabilicek bir şey

Beyazeller kullanmadım ama kullanacağım göğüs ucum asla yok olmadığı için çok yara olacak bütün ablamlarda öyleydi gümüş kapak doğumdan önce baslıyorsunuz kullanmaya

Beyazeller ben doğumdan 2 hafta önce kullanmıştım, çok memnun kaldım hiç çatlağım olmadı. Doğumdan sonrada bir süre kullandım hep uçları yumuşak kaldı

Beyazeller çevremde kullanıp memnun kalan çok bende aldım inşallah yara olmaz ilk çocuğumu emzirememiştim yaralar yüzünden sütüm azalmıştı çok fena olmuştu yaralar iyileşmek bilmedi

Ya bana eşimin ablası verdi sağolsun silverette marka. 36. Haftamdayım uzun süredir günde en az 1-2 saat takıyorum önceden başlamak iyi oluyormuş. Bazen bazı postalarda okuyorum yara ve çatlaklar oluşuyormuş daha doğum haftaları bile yaklaşmadan. Ne kullanmalıyım hangi kremi süreyim diye soruyolar. Etrafımda gümüş kapak kullananlar kreme ihtiyaç bile duymadı. Ben iyi geldiğine inanıyorum çünkü bendede ne çatlak ne yara oldu. İnşallah doğuma kadar böyle gider emzirirken de bir sıkıntı yaşamam ☺️

Ben almadım gerek duyulursa alırım diye düşündüm onun yerine çatlak olursa diye göğüs ucu kremi sürüp philipsin kalkanlarından aldım hava delikleri olanı kullanırım 🤗

Elifbklmz Benim eltimde kullandı göğüs kremi ama hiç fayda etmedi :( Göğüs uclarını kopardı bebek resmen , çok korkuyorum indirimde bulursam alacağım

Beyazeller ben krem de gümüş kapak da aldım çünkü göğsümün bi tanesi doğuştan yarık gibi yaraya müsait ama öyle olmasaydı sadece krem alırdım yara olmaya başlarsa gümüş kapak alırdım . Şimdi öyle olduğu için gümüş kapak kullanmaya başladım yara olmasın diye

Bence çok gerekli. Göğüs ucu yaram oldu krem aldım fayda etmedi. En meşhur krem hatta. Gümüş kapakla beraber kullandım fayda etti. Bebeğim 4 aylık 1 hafta kapağı çıkardım tekrar yara oldu. Hala kullanıyorum

u-akyz meme ucu olmayanlarda mı oluyor acaba çatlak ilk hamilelik bilmediğim için sordum benim meme ucum var her ikisi de 37 haftalık oldum şimdilik birşey yok krem aldım ayva jeli yaptım yetmez mi acaba diye düşündüm en korktuğum şey yara olması

Beyazeller eğer ilk doğumsa meme ucu çatlak ve yarası kaçınılmaz oluyor. Lansinoh krem işe yaramıyor malesef doktorlar onı öneriyor ancak anlık rahatlama sağlıyor ve iyileştirme olmuyor. Hem kendi tecrübeme hem de yakınlarımın tecrübesine bakarak söylüyorum. Fayda gören olmuş olabilir belki. Bende işe yarayan philipsin kalkanları oldu. Aldığım gün rahatladım diyebilirim. Gümüş kapaklar çok pahalı olduğu için bakmamıştım. Şimdi iyi ki diyorum.