FatmaAselinAnnesi_60 Aecer çok teşekkür ederim canım çok hoşuma gitti de eşimle buraya gitsem mağzayı satın olur o kadar fanatik 😂😂😂
Aecer FatmaAselinAnnesi_60 ben de bunları ve altına eşofman aldırarak zorla, Büyüsün başka takımlar da alırız diye çıkardım haha
FatmaAselinAnnesi_60 Aecer maalesef büyüyünce daha çok bağımlısı oluyorlar erkek bebek olunca oluyorda kız bebek olunca erkek gibi yakışmıyor 😂😂
defneveannesii_ atlasinannesi_ Oyyy ben bayıldım bunaaa🙈 Benim babam fenerbahçeli, dedesi kesin bizimkine de alır böyle😁😍 Bi cinsiyetimiz belli olsun da🧿 Güzel günlerde giysin tatlış🥰
belinay41 atlasinannesi_ bende de aynısından var ama sen ayakkabılarını atmamışsın dur onu da ben atiyim😂
esiaks FatmaAselinAnnesi_60 Eşim koyu fenerbahçeli. Bende galatasaraylıyım. Ablam yeğenimden kalan takımı verdi. Eşime doğumda sürpriz yapacağım haberi yok 😈😂
atlasinannesi_ defneveannesii_ aminn inşallah canım 🙏🏻içinde hayal edince bile içim kıpır kıpır oluyor yaaa
hilaltrkgl Sevvl ayy bayıdlım bunlara. Gs store dan mı aldınızz bende almak istiyorum bunu görmemiştim
Sevvl Syma_07 Trendyoldan kiz bebek askısı yaz bi sürü modeli cokıyo ama inanılmaz zam gelmiş benimde eksıgım var dolaplarında alamadım 😂😂