FatmaAselinAnnesi_60 kahvesever__ keşke bizim burda da satılmasaydı 😬😂😂😂😂hiç sevmiyorum Takım tutmayı
kahvesever__ FatmaAselinAnnesi_60 niye kız ben Galatasaray eşim Beşiktaş oğlu da onun gibi olucakmış😂😃
Nrhnonaldrm FatmaAselinAnnesi_60 Aslinda güzel fikir ama biz yine ordada anlaşamayiz gibi 😊Esim oyle istese ben tek birinin olmasini isterdim
FatmaAselinAnnesi_60 kahvesever__ hem Galatasaraylı hem Beşiktaşlı formalar satılır belki öyle alın anlaşırsınız 😬🤣😂
FatmaAselinAnnesi_60 Nrhnonaldrm ikinizden birinin de gönlü kırılır böyle olursa 😊bi şekilde bulursunuz inşaallah yolunu
FatmaAselinAnnesi_60 kahvesever__ he erkekler öyle zaten hep benim dediğim olsun erkek ya senin ki bu kiz olursa sesini çıkar kızı kendine benzet 😅😅
FatmaAselinAnnesi_60 kahvesever__ sağlıklı olsun da önemli olan o Allah gönlünüze göre versin inşaallah☺️😊
yagizegemom FatmaAselinAnnesi_60 eşim takım tutmuyor bende öylesine tutuyorum 🤭😂 o yüzden dayımız almış kendisi gibi yapacak çocuğumu da 🐣🤍🖤
cahillesohbetikestim Fanatik fenerbahçeliyim. Eşimde Fenerbahçeli ama ben kadar değil. Oğullarımız da Fenerbahçeli tabiki forması bile var da evde değilim şuan 😅🤣