Sevvl Syma_07 kiz benımkıde önce erkektı biri 12 köpekli 12 tavşanlı aldıydım hepsını kullanıyorum djdndj
Syma_07 Sevvl tabiki öyle ama güzel duruyor 😂 ne zaman dogucak güzellikler Allah nasip ederse senin haberinide bekliyorum 😂😂
Sevvl Syma_07 valla bilmiyorum çok sıkıldım yatmaktan sancılarım var günde iki kez alttan muayene ediyorlar açıklık olduğu gibi alacaklar ama açılmıyor kdlsmcşdn bu kadar sancıya da açılmıyorsa yanı sebepsiz niye alayım diyor adam da haklı😂😂
Sevvl Syma_07 geçer geçer kiz calla hıc korkmuyorum ondan yeterkı doğurayım Allah günah yazmasın ben hiç sevmedim bu hamileliği
Syma_07 Sevvl şimdiye kadar bişey hissetmedim ama sanırım bende şimdiden sonra sevemeyecegim kiloları aldıkça şimdiden fazla bel ağrım var sanırım ilerde ayağa kalkamam 😂😂
Sevvl Syma_07 kilo deme zaten onu gectım bir insan 53 ten 73 e nasıl fırlar 34 haftada allahtan son haftalara kalmıcak yoksa 100 olurdum
Syma_07 Sevvl sen yine iyisin aşko ben gibi kilolu kalanlar napsin 77yle hamile kaldım 82 oldum 20 haftada 5 kilo almışım ama hiç kiloyu düşünmek istemiyorum bu bı surec 4 ayda ne alırsam bebiş sağlıkla olsunda verilir kilolar 😌
Syma_07 Sevvl tabikide bebisle geze geze kilolar kalmaz zaten bide sizin 2 tane insan yemek yemeye fırsat bulamaz 😂😂