FatmaAselinAnnesi_60 Deletedmom_116 bn de tutmuyorum eşim tutuyor kızımı erkeğe benzetecek boşver kiz 😬😅😅
Nrhnonaldrm Sevvl Güzel günlerde giymeleri dilegi ile benimde kızim olacak ve böyle birseyi bende istiyorum bizde durumlar karisik babamiz Beşiktaşli bende Galatasarayliyim ikimizde kendi takımimizi istiyoruz 😊
hilaltrkgl Sevvl ayy bayıdlım bunlara. Gs store dan mı aldınızz bende almak istiyorum bunu görmemiştim
FatmaAselinAnnesi_60 Deletedmom_116 ayy ne güzel keşke benim eşim de öyle olsaydı çok bağımlı kızımı Erkeğe benzetecek 😂😂😂
Kalbiimde2can Hastaneden böyle ciktik simdi babamizla maclara gidiyoruz 🤣 Bakalim bu bebisimde erkek olursa tamam artik 😅😅😅😅
FatmaAselinAnnesi_60 Kalbiimde2can maaşallah Allahım ya bu eşler niye böyle hele senin erkek kız olursa iyi olur 😂😂
Kalbiimde2can FatmaAselinAnnesi_60 🤣hayir benide götürüyor bende napiyim heycanlaniyormus gibi yapiyorum hevesi kirilmasin diye 😂 dua et canim bu bebisim insallah kizdir 🤭😅😅
FatmaAselinAnnesi_60 Kalbiimde2can kiz olursa da götürür alır Merak etme benim eşim kızıma neler alacaktı zor durduruyorum odasını bile Galatasaraylı yapıcam diyor 😂😂😂
kahvesever__ FatmaAselinAnnesi_60 yurt dışındayım burda satılmıyor ya ondan almadık yoksa eşim şimdi alır giydirdi 😂
FatmaAselinAnnesi_60 kahvesever__ keşke bizim burda da satılmasaydı 😬😂😂😂😂hiç sevmiyorum Takım tutmayı