Basagundiyer Merhaba arkadaşlar hcg değerim 34 tü 3 gün sonra gittim 80in üstüne yükselmiş yükselmesi sağlıklımı sizce
Ilosunuz1 Mnkse0 benimde ilk gebeliğim bende çok pinpirikliyim bı kadın yazmıştı bana da normal diye 🥰
Zehra-12455 Mr29 olacak merak etme ben baya zayıfladım bacaklarım çubuk gibi olmuştu Allah’a şıkur şimdi iyiyim sadece arada midem yanıyo
Melissa67 Arkadaşlar ben 6 hafta 2 günlük hamileyim. Ama hiç bir belirtim yok 4-6 hafta arası kasıklarım ağrıyodu ama bugün kendimi çok enerjik hissediyorum mide bulantım kusmam hiç olmadı. Hamilelikte belirti olmaması kötü bişey mi? İlk gebeliğim
Ulvana Pamuk 13+3 mide bulantısı bel ayaq karın ağrısı aniden fenalaşma halsizlik ne derseniz var bende
znemre95 Crnryyn01 ben de kolacıyım. Hamilelik öncesinde içmezdim pek aklıma gelmezdi ama şu an bir tek o iyi geliyor. 1-2 yudum içmeye çalışıyorum 1 bardağı bulmasın diye. Bir de tarhana cipsi yiyorum o da iyi geliyor
Crnryyn01 znemre95 ben ilk hamileliğimde sormuştum günde bir bardak içebilirsin demişti. Bende o güzden 1 bardak içiyorum . İlkinde bi sıkıntı yaşamamıştım bundada yaşamayız inşallah
Ayshe19 naz_mc lekelenme neden oluyor acaba benimde hafif rengi açık leke olmuş bugün ilk defa kötü bi durum değil sanırım
Hira22mehdi Hamis_anne6 ben 3 gün hastanede yattım iğne serum felan taktılar sonrada dikkat et dediler progestan fitil kullanıyorum 1kere kanaman oldu ama 1ped doldu diyebilirim sonra hiç olmadı ama çok şükür hala kullanıyorum ilacı
Pamuk Hira22mehdi benimde pıhtılaşma parça düştü 1 gün kanama oldu 3 günde 1 iğne ve progestan kullanıyorum
Hamis_anne6 Hira22mehdi Anladım benimde dün öğlen oldu biraz oldu bugün kahverengi lekeye döndü azaldı yani bayağı doktor bebeğin kalp atışını falan dinledi iyi dedi tekrar ne zaman gitsem acaba
Hira22mehdi Pamuk anladım canım dikkat et ihmal etme rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
incii IremAtasever ende Tugceocal bende 7+6 yim birkac gundur kusmam basladi ama sadece sabahlari birde basim donuyor uyandigimda oglene doğru duzeliyorum.Ama sabahları olduruyor beni bulanti kusma
Seyma_erkan27 Pamuk keşke bende öyle olsaydım 6 haftalık ken bulantım başladı çok kötüydü 3 hafta ağzıma birşey alamadım ne aldıysam çıkardım çok kötü günlerdi şuan bile geçmedi ilaç kullanıyorum ancak bu şekilde ayakta durabiliyorum🥺🥺
Irem97- 11+5 iz bizde sabah bulantıları hariç bişey yok bi hareketlilik olmasında beni geriyo iyi mi öyle mi böyle mi diye paranoyak geziyorum 2 3 gün önce karnımın içi çok acıdı oda 1 gün sonra geçti
Hira22mehdi Pamuk bende ne miğde bulantısı ne bilim çok ayakta kalırsam belim ağrıyor çok şükür hiç bişey yok inşallah böyle devam eder