Hamis_anne6 Hira22mehdi Anladım benimde dün öğlen oldu biraz oldu bugün kahverengi lekeye döndü azaldı yani bayağı doktor bebeğin kalp atışını falan dinledi iyi dedi tekrar ne zaman gitsem acaba
cerosss Pamuk 8+2 sabah gözümü açınca başlayan bulantı ve istifra gece uykuya dalana kadar devam ediyor :( halsizlik ve duygu durum değişikliği en üst safada.3. Aydan sonra geçecek diyorlar sabırsızlıkla bekliyorum
Hira22mehdi Hamis_anne6 bir hafta sonra gittim tertemiz dedi ilk kanamam olduğu gün yatırdı hastaneye
Ahsensena IremAtasever bende 5 haftalık hamileyim sanırım herkeste farklı şeyler oluyor. Benim vücudum da mesela çok şiş gibi hissettiriyor kendimi iştahım açık bulantım yok siz de şişlik vs oluyor mu
Mineklc Ahsensena bendede var ödem gibi şişlik.Hormon seviyelerinden dolayı normalmiş böyle olmadı yani doktorum öyle dedi
Mineklc hilalsercek bende öyleyim canım 10+6 bugün.En baştan beri halsizliğim var.Temiz hava alıyım siye dışarı çıkıyorum üç bina geçmeden yorgunluktan bayılcak gibi oluyorum :(
hilalsercek Mineklc Doktorum prilam verdi gerçekten kurtarıcı sanırım tüm gebeliğimde kullanıcam sende kullanıyorsun değil mi :)
Ahsensena Sebnem9593 benimde oluyordu göbek dediğimde sanki içten damar çekiyorlar gibi bir histi neye işaret bilmiyorum ama
NobleMom Pamuk Benimde 10+2 🙂 ikinci gebeliğim ve çok rahat geçiyor çok şükür 🙏🏻 ilkine göre çok iyiyim inşallah hep böyle devam eder 🥰
Ilosunuz1 Mnkse0 benimde ilk gebeliğim bende çok pinpirikliyim bı kadın yazmıştı bana da normal diye 🥰
_gulumm Pamuk 12 haftalığım bende bugün çok belim ağrıyor onun dışında göğüslerim ağrıyor çok . Bulantı kusma vs hiç olmadı . Sağlıkla gelsinler bebişler inşallah 🤲
Eyildiz1 IremAtasever Sizinle aynı günümüz 🥰 Bende bulantı mide yanması halsizlik oluyor. Zorluyor biraz iştahım genelde yok.
Cnslll cagla9094 9 + 2 den bende 6 . Haftadan beri prilam ile duruyorum uyku yapıyor ama çalışıyorum zor direniyorum uykuya sabah uykusu isteği çok ne kadar uyursam uyuyayım sabah uykusu almak istiyorum.
cagla9094 Cnslll Al benden de o kadar valla canım yastıktan kafamı kaldıramıyorum sürekli uyumak istiyorum uyumasam da uzanmak istiyorum
Esomeso Pamuk 8+5im bulantı bş çok şükür yok ama iştahım çok açılmış durumda durduramıyorum kendimi 😂😂