Pamuk Sebnem9593 o zaman endiselenme benim çok şiddetli kanamam oldu ağrıyla elhamdülillah o halde bisey olmadi
Pamuk Sebnem9593 olacak olduktan sonra oluyor ben de kullanırken kocaman parça düşürdüm ama bebeğim iyiydi her ağrıyı kötüye yorma eğer leke kanama gelirse gidersin
Ilos1111 Ben 5 haftadayim henüz ama tsh çok yüksek çıktı sanırım cok yorgun hissetmem buna bağlı kafamı kaldıramıyorum içim tükeniyor
Lavenderandblue Pamuk Ben de 11. Haftadayım. Hiçbir şekilde bulantı yok. İştahım iyi. Karnımda hafif batmalar oluyor dönem dönem. Gazım var ondan galiba🤢
Lavenderandblue Bercestee kahverengi lekeden korkmayın bende de oluyordu. Progestan kullandım. Duphaston
Hamis_anne6 Hira22mehdi Canım benimde dün kanamam oldu öğlen gittim doktora kalp atışını duydum . Fakat endişelerim var sana ne denildi kanama hakkında bugün kahverengi lekeye döndü
Hira22mehdi Hamis_anne6 ben 3 gün hastanede yattım iğne serum felan taktılar sonrada dikkat et dediler progestan fitil kullanıyorum 1kere kanaman oldu ama 1ped doldu diyebilirim sonra hiç olmadı ama çok şükür hala kullanıyorum ilacı
Mnkse0 6+3 deyim karnında kasıklarımda acı hissediyorum pazartesi keseyi gördük kalp atışını duyduk ama bu acı normal mi adet sancısı gibi ara ara giriyor
Ilosunuz1 7+3 1 kilo almışım sadece yediklerime dikkat ediyorum o kadar sabahlari midem bulanıyor ama kusmuyorum çok şükür 🙏🏻 Arada bir sancım oluyor ve hep uyuyorum 😂 Öyle geçinip gidiyoruz miniğimle ❤️❤️
Ada_ada Pamuk 10. hafta çok şükür bulantı vesaire yok. Sadece sürekli bir uyku hali ve iştah açılması var. Sürekli bir öğün sonra ne yesem diye düşünür oldum😂 Normalde böyle değildim. He bir de çoook sevdiğim çay ve tatlı şeyleri görmek bile istemiyorum🙈