SelmaBulut AyFa1608 ya kurban olurum size 🤭 vallahi bol bol yiyin aklımızda olacağına midemiz de olsun 🤭🤭
AyFa1608 SelmaBulut vallahi ya. Kilolu d hamile kaldım ama ye gitsin doğumdan sonra veririm modundayım. Her istediğimi yiyorum😅 etliekmek ayrı bir aşk tabiki 😍
Alimenur SelmaBulut aha bir gonyalı buldum aşerme deil ama canım aşırı istemişti kokusunu bile canım istiyodu etliekmeğin
Alimenur Mrv2606 karpuz aşerdim ve bulduk şükür iyide çıktı kilosu 25 liraydı 5 kilo mu ne çıktı 150 para verdik resmen şubatta karpuz yedim ya😂
Elvancn Alimenur nerde buldunuz benim canım karpuz kavun cekiyo kavun hiç sevmem ama gözüm önüne geliyor rüyama giriyor karpuz kavun 🤭 İstanbul dayım baktım bulamadım tadı guzelmiydi karpuzun
Alimenur SelmaBulut aslında kışın kavunu bulmak daha kolay deil mi ay ne bileyim Bizde pazartesi günü adliyenin ordaki asforadan bulduk karpuzu
turkuaz_ Mrv2606 ben de eskiden ramzanlarda gece tok tutsun diye erişte yapardık. Kesip fırında kavrulurdu sonra gece haşlayıp yerdık onu cekmişti canım 🤣🤣🤣 eşime anlattım adam bekliyoki gidip alcağım bişey söylesin benim köylü bünyem bunu aşerdi napıyım 🤣🤣🤣🤣
Bebismucize Mrv2606 tarım kredi, a101, hakmar bu marketlerde kivi var canım, ben tarım krediden alıyorum tadı çok güzel oluyor
AyFa1608 Bebismucize galiba arkadaş kiviyi xeğil de kivili pastayı bulamadık demek istedi. Deyse kivi heryerde var 🤭
Hamileler EdaByrc Bende salatalık turşusu canım cekmiştı normalde evde eşim ve ben yemeyız gecenın 12 sıydı canım cektığımde o zaman hamile olduğumu bilmiyordum saolsum eşim arkadaşını aradı buldu yedim ole 🤣