Mrv2606 Kızlar 5 haftalık hamileyim fakat canım birden kivi istedi hatta kivili pasta istedi fakat bulamadık 🤣
Senemsu Mrv2606 canım semtinde migros varsa telefon uygulamasından bak bizim burdaki migrosta var gözüküyor inşallah sizin ordakinde de vardır.Sipariş verirsin❤️
Mutluemos Mrv2606 sizden ricam başlığı….. asermek yazsanız uygun olur mu belki gören olur malum deprem bölgesinden annelerimiz de var ansizin aklına düşer alamazsa üzülürüm
Mrv2606 Senemsu açık manav varmış bulduk çok şükür inanır mısın bütün bütün yedim nefes alamıyordum yerken 😳
Nisakotab Sevgi56 bende o turşuya canımı verecek kadar çok bağlandım bu hafta bide ayran ne alanaysa hiç görmemiş gibiyim 😁😁
SelmaBulut Bende konyalıyım bıçak arası ve etliekmek aşermiştim ahahahha hatta bu aralar etliekmeğe baya düştüm çok gülüyoruz ailemle etliekmek küreği gibi doğacak çocuk diye
Defnesa SelmaBulut bende konyaliyim anneme gittikçe 7 8 etliekmek yaptırıp ankarya getiriyordum buzluktan çıkarıp yiyordum sürekli 😂😂
AyFa1608 SelmaBulut bir Konyalı olarak ilk aşerdiğim etliekmekti. Nasıl yediysem sonra oturup çok yedim midem şişti diye ağladım🤣🤦 soda yürüyüş eşliğinde rahatlamıştım. Hala ister canım her maaşta yaptırır canım kocişim😆
Alimenur SelmaBulut aha bir gonyalı buldum aşerme deil ama canım aşırı istemişti kokusunu bile canım istiyodu etliekmeğin
melegiminannesi1212 Mrv2606 canım 1 aydan fazla erik istiyor canım nereye baktıysak bulamadık bugün babam getirdi 2 tane o kadar da para verdik gerçekten can çekmesi çok kötü yaa bulamadığın zaman
Mutluemos Mrv2606 sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah Rabbim imkan varsa pastane özel olarak yapar hem tazecik de yersiniz can olsun kan olsun bebise marketlerde donmus pasta var da o da güzel değildir bilindik bir yerden yaptır doya doya ye 🌸☺️
saitkereminannesi02 Mrv2606 Oğlumda Malta eriği yani yeni dünya meyvesi ama mevsimi değildi bulamadık 😔 bu gebelikte bir kez karpuz görmüştüm eve koşa koşa gelip nasıl yedim bilmiyorum 🤤 kiraz istiyorum ama bulamadık öyle baharı bekliyorum 😔
yinehamile Mrv2606 kızımda canım kayısı pestili istemişti, şimdi 20.haftalik oğluma hamileyim canımın istediği hiç bir şey olmadı.
SelmaBulut AyFa1608 ya kurban olurum size 🤭 vallahi bol bol yiyin aklımızda olacağına midemiz de olsun 🤭🤭
EdaByrc Mrv2606 oğluşuma hamileyim ilk deli gibi şlgam aşerdim deminde canım deli gibi peynirli domatesli tost çekti yaptım yedim 😂
Hamileler EdaByrc Bende salatalık turşusu canım cekmiştı normalde evde eşim ve ben yemeyız gecenın 12 sıydı canım cektığımde o zaman hamile olduğumu bilmiyordum saolsum eşim arkadaşını aradı buldu yedim ole 🤣