AyFa1608 Alimenur haha aynen. Valla kime sorsam meram tarafında. Bi tane çatlak var çarıklarda 😅😅 @Deletedmom_116 Ben Selçuklu’da tek kaldım 🤣🤣
Alimenur SelmaBulut allah allah bide oraya baksın bari olmazsa internetten getirtin valla ben karpuzu iyi çıkmaz diye almadım netten kötü çıkarsa daha çok üzülürüm diye😂bunu da eşim kendi seçti o yüzden rahattım beğenmeseydi almazdı
SelmaBulut Alimenur haha benim gidip alacakta kimsem yok bir babam abim boş kalırsa anca 🤭 tırnağı olan kaşısın misali 🤭😅
AyFa1608 Alimenur biliyorum bildiğim için sormadım bile uzaklığını bi kere daha hatırlatmak istemedim😅 seni asla unutmuyorum eltisiyle bacı gibi geçinen kadın olarak kaldın aklımda 😂
AyFa1608 Bebismucize galiba arkadaş kiviyi xeğil de kivili pastayı bulamadık demek istedi. Deyse kivi heryerde var 🤭
Bet1 Mrv2606 ayy ne güzel.mevsiminde asermissin her yerde var canım alıp yersin 😂 ben yaş incir aserdim ama hiç bulamadık internet hâl falan yok yani Ankara da, kuru incir yedim ama oda yok o isteği bastırmadi hâlâ aklımda
AyFa1608 gktg1 etliekmekte kıyma kullanılıyor. Bıçak arasında minik doğranmış et kullanılıyor. Kavurmaya benzer ama daha küçük doğranmış