• Down sendromu riskli çıkanlar oldumu?

Tsevgi bende özele gidiyorm medipol megaya doktorum hiç önemsemedi erken daha geçer dedi bende aminyosentez düşünyorm bu nedenle zaman çok geçmeden yapaym die yarın perintologa randevü aldım çok zor bi durum cok düşük bir ihtimal bile insanı çok üzüyor bana parlaklık cok az o yüzden önemli değil dedi ama ben rahatlayamıyorm ne güzel canm senin temiz cıkmasına sevindm darısı benm basıma inşallah

murgan çok şükür dna testi temız cıktı 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Bızdede

2 ay sonra
    7 ay sonra
    Benimde ikili taramam cok yuksek cikti suan 30haftalik oldum karindan sivi almayi onerdler kabul etmedim ama bunla yatip bunla kalkiyorum dualarinizi eksik etmeyin Allahim herkese saglikli hayirli evlatlar sasip etsin 8nsallah
      Ismek korkma kuzum o sonuclar %100 kesin bir sonuc vermiyor böyle denip sapa sağlam cıkan bebekler var şükret rabbime dua et ne gelirse allahtan geçmiş olsun rabbim yüzünü güldürsün inş
      24 gün sonra
      Bende sağlıkçıyım ve karşıyım o testlere hiç birini yapmadım yaptırmam da sadece detaylıya gircem orsa zaten en nete yakın cevap verililyor olasılık testleriyle piskolojimizi bozuluyolar çok kişiye denk geldim yüzde doksan risk diyip perişan olanlar gördüm çoğunun da bebeği sapasağlam rabbim sağlık versin evlatlarımıZa
      8 ay sonra

Benim testlerim temiz çıkmıştı detaylı ultrasonda burun kemiğini küçük gördüler down sendromu olabilir dediler iki ayrı doktora gittim ikiside öyle dedi fetal DNA yaptırdık sonuç bekliyoruz inşallah temiz çıkar 🙏🏻

Mesdeniz Ben 33 yaşındayım ikili tarama testim 1.50 oranında yüksek riskli çıktı canım. O dönem amniyo sıvım az olduğu için doktorum direkt nifty testini önerdi. Pahalı ama düşük tehlikesi yok en azından. 15 gün sonra sonucum geldi ve temiz çıktı hem de cinsiyetini öğrenmiş olduk. O yüzden sende hemen ümitsizliğe kapılma. Biliyorum moralin bozuluyor ama bunlar sonuçta tahmini bilgiler veriyor.

bir ay sonra
      Prenslerimvar merhaba benimde aynı sorunlar var da bebeğiniz nasıl inşallah sağlıkla doğmuştur🤲