Tsevgi bende özele gidiyorm medipol megaya doktorum hiç önemsemedi erken daha geçer dedi bende aminyosentez düşünyorm bu nedenle zaman çok geçmeden yapaym die yarın perintologa randevü aldım çok zor bi durum cok düşük bir ihtimal bile insanı çok üzüyor bana parlaklık cok az o yüzden önemli değil dedi ama ben rahatlayamıyorm ne güzel canm senin temiz cıkmasına sevindm darısı benm basıma inşallah
Down sendromu riskli çıkanlar oldumu?
MuratZeynepDiner inşlh sende güzel haberler alırsın canım
Tsevgi inşallah aminyosentez isteyecem bende inşallah yaparlar sağol canm desteğin için☺
Simgek merhaba amniyosentez sonrasinda doktorunuz ne önerdi
Sengulgiller ne gibi?
Benim testlerim temiz çıkmıştı detaylı ultrasonda burun kemiğini küçük gördüler down sendromu olabilir dediler iki ayrı doktora gittim ikiside öyle dedi fetal DNA yaptırdık sonuç bekliyoruz inşallah temiz çıkar 🙏🏻
Ismek Merhaba hayirlisiyla dogum yaptiniz mi
Mesdeniz Ben 33 yaşındayım ikili tarama testim 1.50 oranında yüksek riskli çıktı canım. O dönem amniyo sıvım az olduğu için doktorum direkt nifty testini önerdi. Pahalı ama düşük tehlikesi yok en azından. 15 gün sonra sonucum geldi ve temiz çıktı hem de cinsiyetini öğrenmiş olduk. O yüzden sende hemen ümitsizliğe kapılma. Biliyorum moralin bozuluyor ama bunlar sonuçta tahmini bilgiler veriyor.