Deletedmom_116 Syma_07 ahhhg ben normalde Dipçik gibiydim 😂bu oğlan yaktı duman etti Beni ne bel ne bacak bisicik kalmado
Deletedmom_116 Syma_07 detaylıda gittim en son resim vermediler CD verdikleri icin ama 18 deki resim var Ama irdakiyle çok alakasız bı bebiş😂😂Onu atayim
mayaden Syma_07 22 olduk bizde 20de girdik detayliya çok şükür her şey yolunda, sadece bu ara kasik ve karın ağrım sıklaştı 😐
femme Deletedmom_116 ben daha yeni yarıladım yarin 20 oluyor 🤗 sizin ilerlemiş masallah , şimdiden bana arada gelirsa demekki bu artacak 😀😀 benim göbuk baya cikiyor ya
Deletedmom_116 femme Benim göbek iki haftadır daha çok belli olmaya başladı Ve karın çevrem çok sertt hicbisekilde genileyemiyo 😂😂O yuzdne de beni Mahvediyo senin gobus varsa Baya baya çok zorlamaz seni
Deletedmom_116 Burda Yüz hatları aynı babası siması aynı bendi son gördüğümde Tombik tombik bana benzemiş😂😂
Syma_07 Deletedmom_116 yaa 18 de böyleyse 22 de daha belli olur inşallah yüzünü goeterir bizim tosbik😌
Deletedmom_116 femme Dar iç karnın göbeğin çabuk çıkar dedi doktorum ilklerde Ama ne karın var ne bişey Vücudumda bana yer yok😂😂😂😂🥴
femme Deletedmom_116 oyle oyle gercekden 2 aylıkken bile karnim vardı inanmıyorlardi bende aslında gaz şişlik sandım geccicek diye beklerken daha da büyüdü 😀😀
Deletedmom_116 Syma_07 Aynen belliydi ama görseli yok şuan CD de var oda bakcak yer yok😂Elliyle koluyla saklamazsa çok belli olmuştur yuzubenim sıpa saklıyordu elleriyle Oynaya oynaya açtırdi doktor sizin bebiste Gösterir Zorlasa olsa😂
Syma_07 Deletedmom_116 şimdiye kadar bizimki saklamadi uslu bir bebişim var 13 haftalıkken ogrendik erkek olduğunda 😂
Deletedmom_116 Syma_07 Maşallah 😂benimki Bağdaş kurmuş Uyuyodu sürekli ta 18 d egosterdi oda zorlayarak😂😂😂
Alimenur Syma_07 aynn öyle o günleride iple çekiyoruz 16 hafta kaldı şurda eğer tam 40 haftayı doldurursa tabii
Deletedmom_116 Syma_07 bizimde görüş günümüze 14 guncuk var 😂seninkine de bakalım Naocak saklancakmi🙈