Syma_07 Deletedmom_116 bizimki uslu gibide bu kezde sağ gösterip en önemli ulturasonda sol vurmasın oğluşum 😂 sizde eşinizle sürekli benzeme kavgası yapiyomusunuz 😂
Deletedmom_116 Syma_07 😂😂Yook ya yapmayız Ben diyorum bı iki huy dışında görünüş vs hepsi sana benzeyebilir ama kiskan bana benziyo diye hahah
Aylinslmci Syma_07 merhabalar bizde 21+5 haftalığız 6martta detaylımız var hayırlısıyla inşallah mera ve heyecanla bekliyoruz 🥰🥰
Aylinslmci Syma_07 teşekkür ederim detaylıya gören arkadaşlar kaç gram oluyor bebekler bu haftalarda ?
mayaden Syma_07 20+2 falandı kuşum, 350 grm civarı dedi yanlış hatırlamıyorsam biraz burnumuz Bi ufak büyük gibi belki büyüdükçe oturur 😁 şaka Bi yana sağlıklı olsunlar da ❤️
femme Deletedmom_116 oyle oyle gercekden 2 aylıkken bile karnim vardı inanmıyorlardi bende aslında gaz şişlik sandım geccicek diye beklerken daha da büyüdü 😀😀
mayaden Aylinslmci 300 grm civarında 20. Haftada, 22de 450 civarında dedi doktor haftasıyla uyumlu dedi
Syma_07 mayaden o sisliktir aşko herkes öyle diyo büyük gorunuyomus ben en son 18+5 de gittim 280 gramdi 22 haftaya biraz buyur heralde benimki 😌