Syma_07 An itibariyle 20+0 olduk oglumusumla 13 Mart’ta detaylimiz var siz nasılsınız detaylıya girdinizmi ?
Sulte Syma_07 detayli ultrason teeee 5. Ayda benim ve 20+4 um yuet disjndayim boyle sacmalik mi olurzatwn doguma az kalmis oluyor baksa ne bakmasa ne
mayaden Syma_07 22 olduk bizde 20de girdik detayliya çok şükür her şey yolunda, sadece bu ara kasik ve karın ağrım sıklaştı 😐
gamzesonmez evet girdiim çok şükür herşeyini gördüler ve herşey yolundaymış Rabbime şükürler olsun inan detaylıdan sonra bi oh çekiceksin🥹🥰
Syma_07 gamzesonmez sabırsızlıkla bende bekliyorum şuanda görebilirdim ama bebeğim iyice gelişsin istedim 😌
Deletedmom_116 Syma_07 Gun geçtikçe Zorlasiyo 😥Ağrılar Nefes daldığı Gece gündüz Ful darlık çeker olduk Uykularım bolunuyo artık Deliksiz uyku imkansız 🥺🥺Bebiş çok şükür iyi Ama yazık cocum yeri dar heralde mülteci gibi 😂😂😂
Syma_07 femme bebeğim iyice gelişsin belki yuzunu görürüz diye 22 haftalık aldım yüzü belki olurmu acaba 😌
femme Syma_07 bilmiyorum valla bu ultrason olayından hiç anlamıyorum arkadaşım yaptırdı baya da olmuştu günü geçiyordu onun yüzünü göstermiş ama neye benziyor ben ciksartamadim😀 sağlıkla gelsinler
Deletedmom_116 Syma_07 Gosterirse belli olur tabi Ama saklayadabilir 😂😂bizimki sakladı zar zor gördük Tombik suratlimi
femme Deletedmom_116 kizzz o arada nefes alamama bana da oluyor He geldiler yine fenaliklar diyorum bazen eşim diyor noldu yine saaaa😀😀😀
Syma_07 Deletedmom_116 şimdilik öyle sıkıntımız yok Allah’a şükür inşallah böyle devam eder belim agriyo ama hamilelikle alakası yok bel spazmı var bende fiziğe gitmeden hamile kalınca kaldım 😂😂
Deletedmom_116 femme Valla 😂😂Mahvoluyorum eğer eşim animdaysa ona sariyorum ben öluyom nefesim yetmiyo nefes ver bana diye😂😂😂Ama ilerleyen zanalrda cogaliyo Nerdeyse 7 ayligiz az kaldı Ama baksan üç aylık dersin göbekte yok vücudumu esir aldı 😂😂
Deletedmom_116 Syma_07 ahhhg ben normalde Dipçik gibiydim 😂bu oğlan yaktı duman etti Beni ne bel ne bacak bisicik kalmado
femme Deletedmom_116 ben daha yeni yarıladım yarin 20 oluyor 🤗 sizin ilerlemiş masallah , şimdiden bana arada gelirsa demekki bu artacak 😀😀 benim göbuk baya cikiyor ya