SKayaa Kızlar banada 12+5 te doktorum erkek dedi değişme ihtimali olur mu ben fotoğraftan birşey anlamadım
Sena00 SKayaa bu haftada yanılma çok oluyor kızımda 12. Haftada erkek dedi doktorum 16 da kız olduğunu öğrendik
Daphne SKayaa Forumda bu başlık altında okuduklarım şaşırttı açıkçası. Benim 11+5 de erkek demişti erkek de oldu şimdi 3 yaşında oğlum. Tekrar hamileyim cinsiyeti öğrenmek için henüz erken bekliyorum. Doktora ve ultrason cihazının kalitesine göre mi değişiyor acaba yanılma payı oluşuyor.
Mugeliya Keuzun aaa cidden mi peki kiz icin bacak arasini gormusmuydunuz ben gordum bombos basima gelir mi boyle bisey die sey yaptim.simdi
Keuzun Mugeliya aslında bizim bebek pozisyon olarak da naza çekebiliyor ama şöyle ki pipi küçükmüş galiba ve tam açmadığı sürece gözükmüyor doktorum bu tarz bebeklerin peygamber sünnetli olma ihtimalini söyledi hatta
Mugeliya Keuzun ya gercekten mi devlet hastanesi mi nasil yanilabiliyorlar sasiyorum basima gelir mi acaba ama gordum.yani bosbos bi bacak arasi
Gizem9564 Kızlar selam, 9. Haftada doktorumuz bariz bi çıkıntı gördüm dedi 12 de emin değilim dedi 15+5 de kız dedi. Sizce değişme gibi bi durum olabilir mi?
Gizem9564 Mugeliya bende anlamadım iyi de bi doktor bide 20 li haftalarda erkek diye yanılmanın olduğu bebekler varmış
Gzmmm123 Sena00 nasıl oluyor böyle ya bende şaşırıyorum bana da erkek dedi bariz gösterdi pipi gibi bişey var ama ben kız hissediyorum hep
Ceyda015 13 haftalıkken erkek 15 de kız 16da erkek 18de kız 19+4 de sabahki doktor kız ,öğleden sonraki erkek dedi .iyice şaştım 6 Mart’ta detaylı var sizce bebeğimin cinsiyeti bu durumda ne olma ihtimali var
3kuzuAnnesiyim Kuzenime 35 e kadar kiz dediler koca pipisini nereye saklamissa artik 35 ten sinra erkk dediler kesin
Mugeliya 3kuzuAnnesiyim ay buda cok ilginc bombos bacak arasini nasil anlamiyolar sanirim iyi dr a denk gelmiyolar
Gizem9564 3kuzuAnnesiyim 3kuzuAnnesiyim istisna sanırım ama ihtimal de var doğmadan emin olamayacağız galiba 🤷🏻♀️
Sena00 Gzmmm123 o haftalarda şişkinliği erkek sanıyorlar yada kordon ama belkide erkektir yani bilemeyiz benim demek istediğim hemen kaptırmayın erkek yada kız diye
3kuzuAnnesiyim Gizem9564 nasil kiz dendi peki hade kizi erkekle karistriolarda erkegi kizla nasil karstrmis