Hamileanne annesininkelegi 30 oğustos gösteriyor ama benimki sezaryen olucağı için daha erken alırlar muhtemelen 14+0 olduk henüz öğrenmedik haftaya inşallah 🙏🏻
pelinden annesininkelegi 12. Haftada doktorumuz erkek demişti 16.haftada tekrar gittik bebiş biraz kendisini kapamıştı çok göstermedi ama erkek dedi tekrardan 😊 17+3 olduk bugün 🌸
annesininkelegi Banubebek1 inanılmaz bir şok 🙈🙈 doktora gidince çarpıntım tutmaya başladı. Saglıkla gelsinler🥰
annesininkelegi Merieva saglıkla gelsin 💙 isim bulmak gerçekten zor birde eşe beğendirme kısmı var bizim evde😅
tubimom annesininkelegi ben haftaya ogrenicem ya 16 oluyor devlete gidiyorum bir ay önce bir ay sonra söylerim dedi bakalım😏
tubimom annesininkelegi Ağustos olanlar hep kız bakalım kızıma kız kardeş mi gelecek erkek kardeş mi🥰
annesininkelegi tubimom kıza kız olmasıda cok güzel oluyor. Erkek bebişi tatmakta cok güzel tabi. Rabbim gönlünüze göre versin
tubimom annesininkelegi gönlümden geçen bişey yok ya tahmin bile yok kızımda ilk hamile olduğumda kızım olacak dedim bunda his yok 😀 illa şu olsun bu olsun şeyi yok ama artık kız erkek şeyi kalmadı ya hatta bana göre kız bir tık daha önde 🥰