Mavi- annesininkelegi 12.haftam da erkeğe benziyor şimdilik demişti ama haftaya çarşamba gidicez o zaman netleşecek 🥰
Gunes63 annesininkelegi tahmini doğum tarihi 9 Ağustos 🥰 bugün 17 haftalık olduk 13+1 de doktorum kıza benziyor dedi şimdi hastaneye gidiyorum bakalım netleşmiştir diye umuyorum 😊
Burcuozz 20 Ağustos doğum dendi ben 12. Haftada cinsiyeti öğrendim erkek dedi ama bakalım 15inde gidicem tekrar kontrole 16 17 haftalık oluyor kesinleşir artık
Yulos 13+4′te doktor muhtemelen kız dedi ama netleşmesi için bir sonraki kontrolü bekliyorum. Nasipse 29 ağustosta doğacak minnoşum 💛
Banubebek1 annesininkelegi bizede 12 haftalık Ken erkek gibi dedi. Sonra 16 da gittik kesin kız dedi biz şokkk bacak arası boş dedi bitane oğluşumuz var zaten bakalım detaylıyı bekliyoruz şuan 18 haftalık deişir mi bilmem Herşeye hazrlıklıyım sağlıkla gelsinler hepsi😁😁
annesininkelegi Banubebek1 inanılmaz bir şok 🙈🙈 doktora gidince çarpıntım tutmaya başladı. Saglıkla gelsinler🥰
Merieva annesininkelegi Selamlar herkesee 🤗 Bizim tahmini doğum tarihi 11 ağustos ve erkek. Hala isim arıyoruz 🥲
annesininkelegi Merieva saglıkla gelsin 💙 isim bulmak gerçekten zor birde eşe beğendirme kısmı var bizim evde😅
Hamileanne annesininkelegi 30 oğustos gösteriyor ama benimki sezaryen olucağı için daha erken alırlar muhtemelen 14+0 olduk henüz öğrenmedik haftaya inşallah 🙏🏻
pelinden annesininkelegi 12. Haftada doktorumuz erkek demişti 16.haftada tekrar gittik bebiş biraz kendisini kapamıştı çok göstermedi ama erkek dedi tekrardan 😊 17+3 olduk bugün 🌸