annesininkelegi Nazlicihangir saglıkla gelsin insallah e😍😍 bacaklarını açtıysa erkekler cabuk netleşiyor
Rabissssscee annesininkelegi ultrason ekranı direkt uzandığım yerde tepemde de var kendimde gördüm ama bakalım sağlıkla gelsinde hiç önemi yok 🥰 8 yıldır bu zamanı bekliyoruz biz 🥹
Semakaplan Ay bende 14+3 ama henüz öğrenemedik :) ikili testte doktor kıza benziyor dedi, sağlıklı olsun yeter 🙂
Smhes23 14+4 deyiz 🤰🏼🌸 23 veya 28 ağustos dedi doktorumuz. Büyük ihtimalle de kız olacağını söyledi. Sanırım ağustos ayında doğacak bebişlerin çoğu kız. Erkek senesi diyorlar aslında ama 🤭
annesininkelegi Rabissssscee 🥹🥹 Allah saglıkla kavustursun tadın doya doya sevgisini kokusunu♥️annelik çok güzel. İsteyen herkese nasip olsun🤲🏻🤲🏻
Nesligul08 14+4 üz 25 Ağustos gözüküyor doğum bi kızımız olacağını öğrendik sağlıcakla bekliyoruz 🌸❤️
Minis122 annesininkelegi normal dogum olsaydi 8 agustos du dogum sezeryan olunca temmuza denk geliyor 17 . Hagtadayiz oglum olucak ins 🥰
annesininkelegi Minis122 maşallah saglıkla gelsin büyümüş bile yakında hissetmeye başlarsınız bence en güzel dönemi o😍
Minis122 annesininkelegi 10 gündue hissediyorum özellikle 2 gundur baya guzel hissettim tekme atisini pit pit vuruyor
Suzann1993 Benim de nasipse ağustosta olacak şuan 14 hafta 1 günlük 12 hafta 3 günlükken hoca erkeğe benziyor dedi. Kız olmasını çok istiyoruz eşimle de nasip bu işler önce sağlıklı olsun inşallah 🤲🤲
annesininkelegi Suzann1993 aminn erken tahmin olmus kızda olabilir karışabiliyor. Saglıkla ve gönlünüze göre olsun inslaalh😍🤲🏻
Aselzerya 19 haftaligiz 14 ve 18 de gttim göstermedi merakla bekliyoruz erkek hissediyorum ama usg den yorum yapan arkadaşlar kız diyor bakalm hakkımızda hayırlısı
annesininkelegi Aselzerya baya büyümüş ne güzel insllah yakın zamanda gösterir kendini😍😍 çok saklamış
annesininkelegi Minis122 ahh dünyanın en güzel hissi😍😍 ben 2. Bebekte öyle heyecanlanmam diyordum ama şimdi aşamaları bilince sanki daha da heyecanlıyım