Ruhsuz 13+1 yarın randevum var nasipse ,doktor söyler İnsAllah ,ikili testte Radyoloji uzmanı kıza benziyor dedi sadece
YLD_95 annesininkelegi hayırla sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤲🏻 14+5 te belli oldu oğlumuz oluyor inşallah şimdi 16+2 yiz 🌺🤲🏻🧿
annesininkelegi Nazlicihangir saglıkla gelsin insallah e😍😍 bacaklarını açtıysa erkekler cabuk netleşiyor
GeriCekilmeKorunmaDegill annesininkelegi 11-12 haftalıkken kız dendi 14 de erkek 18+4 kesin erkek dendi😌
Yazmelegi_ annesininkelegi evet 2 kere gittik ikisinde de kordonu almış bacağının arasına bacakları da kapatmis göstermedi sağlıklı olsun da o bana yeter 🌸
annesininkelegi Okayss hayırlıı olsun saglıkla gelsin😍😍😍 oğlan annesi olunca kız haberlerinr biraz daha eriyorum🙈🙈🌸🌸
Rabissssscee annesininkelegi 1 Eylül görünüyor şuan 13+4üz 12 haftada doktorum söylicem ama eşya falan almıyosun dedi net değilse söylemeyin hocam dedim net gibi gibi erkek dedi 🥰 12 Mart’ta kontrolüm var o zaman netleşecek nasipse ❤️
Rabissssscee annesininkelegi ultrason ekranı direkt uzandığım yerde tepemde de var kendimde gördüm ama bakalım sağlıkla gelsinde hiç önemi yok 🥰 8 yıldır bu zamanı bekliyoruz biz 🥹
Semakaplan Ay bende 14+3 ama henüz öğrenemedik :) ikili testte doktor kıza benziyor dedi, sağlıklı olsun yeter 🙂
Smhes23 14+4 deyiz 🤰🏼🌸 23 veya 28 ağustos dedi doktorumuz. Büyük ihtimalle de kız olacağını söyledi. Sanırım ağustos ayında doğacak bebişlerin çoğu kız. Erkek senesi diyorlar aslında ama 🤭