Yazmelegi_ iki_kizannesimom ben daha girmedim randevu aldım fakülteye fatma hanıma 630 dediler doktorum önermişti
Aysegoksall Beyazeller evet aslımda hastanenin içinde yapılıyor ama saçmalık sonuçta sendika kullanmamış gibi oluyoruz ordan kesip ordan alıyorlar aynı şeye denk geliyor
Yazmelegi_ iki_kizannesimom valla ben randevuyu 24 şubatta aldm fakülteden çok zaman geçmedi aradan aynı olabilir
Gizerkav iki_kizannesimom hiç duymadım daha önce hamileler kullanamaz diye ama yağ sonuçta abartmamak şartıyla kullanılır diye düşünüyorum sakatat falan önerilmiyo ama iç yağ ile alakalı bilgim yok doktoruna sor istersen tereddüt ediyosan
iki_kizannesimom Yazmelegi_ benimki nisanın 21 ine denk geliyo ramazan bayramı oldugu için 24 ünde giderim galiba onların izinleri ne kadar oluyo
iki_kizannesimom AnnelikSeruvenimm kiz zTen yemiştim bisey olmadı çok şükür çünkü doktora da gittim gayet hareketli dedi nasipse ayın 20 si cinsiyet öğreneceğiz tahmin edebilen varmi aceba
iki_kizannesimom AnnelikSeruvenimm kiz sen sivaslimisin ayyyy bende sivasliyim 😀😀😀 sivas sarkisla kayseride gelinim