iki_kizannesimom Yazmelegi_ benimki nisanın 21 ine denk geliyo ramazan bayramı oldugu için 24 ünde giderim galiba onların izinleri ne kadar oluyo
iki_kizannesimom AnnelikSeruvenimm kiz zTen yemiştim bisey olmadı çok şükür çünkü doktora da gittim gayet hareketli dedi nasipse ayın 20 si cinsiyet öğreneceğiz tahmin edebilen varmi aceba
Yazmelegi_ iki_kizannesimom 18+3 teyim o zamana 21+3 olmuş oluyorm zaten sekreter 21 haftana verebiliriz dedi ona verdi
Elifaras_ Ben de randevu aldım ulus liv 8.000₺ dediler kendimi şuan kazıklanmış gibi hissediyorum bu yazdığınız fiyatları görünce
ilzannliy minnakkurabiyelerim acıbadem doğum fiyatı bile 60 binmiş o yüzden detaylıya verdikleri fiyat normal geldi 😂😂
Gozde-n Yaglioglu canım renkli ultrason mu oluyor bu? Bebeğin yüzünün ultrason görüntüsünü veriyor mu ?
Gizerkav iki_kizannesimom hiç duymadım daha önce hamileler kullanamaz diye ama yağ sonuçta abartmamak şartıyla kullanılır diye düşünüyorum sakatat falan önerilmiyo ama iç yağ ile alakalı bilgim yok doktoruna sor istersen tereddüt ediyosan
iki_kizannesimom Gizerkav ya bizim yöreye ait bi köfte var içine konuluyor zaten oda azicik çok fazla bisey değil zaten
Gizerkav iki_kizannesimom azsa bişey olmaz heralde ya ama sen yinede çok yeme kolestrol falan yükseltmesin sonra 🥰