1asel-duru Ankara 1000 TL’den başlıyor ikiz ve çoğul gebelikler de fiyat artıyor iki kliniğe sordum biri 1000 TL diğeri 1600 TL dedi 1200 de var ben gülhiz karataşa geleceğim 17 Mart’ta Ankara’da bin tl
Veraerdogan 1asel-duru ’Ankaradamı 1300 den basliyor hangi hastaneler acaba . Ben bugun A lifen 2bucum civari fiyat verdiler
minnakkurabiyelerim Bursa Acibadem ikiz bebek 5460 TL. Fiyatı duydugumda doğumu da yaptrcak heralde ddm ama is isten gecti 😅
ilzannliy minnakkurabiyelerim acıbadem doğum fiyatı bile 60 binmiş o yüzden detaylıya verdikleri fiyat normal geldi 😂😂
Kubra-ayhan İstanbul Kıracta haftaya randevum var 1350 tl Yeni hayat tıp merkezi. Doktoru çok övüyorlar op.dr Züat acar
Dilekata123 Ben 1 ay önce çektirdim manavgatta 500 tl verdim fiyatları okuyunca şok oldum resmen bu bile fazla diyordum kendimce
Beyazeller Dilekata123 500 tl bedava artık ya , bende cok buluyorum ama mecbur yaptırcaz . İstanbul’da olsam kesin devlette yaptırırdım
0147Esra Mardinde gittiğim doktor 600 lira dedi özel muayenehanesi var ona çok diyordum gayet uygunmuş dedim diğer fiyatları görünce
egesmommy Beyazeller devlette detaylıyı bırak ikili test bile yaptıramıyoruz istanbulda randevu bulmak o kadar zor ki mecburen özele veriyoruz parayı aralık ayında 1600 tl eski fiyattan ödeyip ocak ayında yaptırmıştım ben detaylıyı
Aysegoksall Beyazeller evet ikili üçlü testlerde de eşimin sendika hakkından yararlanamamıştık Ekim Kasım gibi yaptırmıştım ben de 900 tl di