DilaraS94 31+2 günlüğüz 1310 gram protein ağırlıklı besleniyorum sürekli ama bebeğim kilo almıyor çok üzülüyorum 😕
Humeyra_ Kızlar 23. Haftada 450 gram iyi mi ? Doktor iyi olduğunu söyledi ama şimdi sizi görünce bi tuhaf oldum:) acaba az mı diye çeliştim
Baby7777 Humeyra_ benim de 20. Haftada 357 gramdı 😊 normal dedi doktor ama bende az mı acaba diyorum 🙈
1aysenurrr Humeyra_ Bana da 24. Haftada 620 gram dedi doktor ama burada görünce kiloları az gibi geldi benimki dee 🙈 Normal mi acabaa
Mervetnl Tubamiyy 36+5 geçen gittiğimde 3800 gr dı bugün 3500 çıktı doktorum imkansız dedi daha fazla ama ölçemiyorum çok sıkışmış artık dedi 😅🙈 Cuma günü doğacak bakalım görücez 😌
eslemra Mervetnl bende 36 haftalık 3200 olmuş iki hafta önden gidiyor dedi normal düşünüyorum doğumu insaAllah fazla almaz sağlıkla doğsun kuzucuklar 😍
Ernurr Mommyustn ya maşallah benim ki haftasında gidiyor ama az daha kilo alsa diyorum neler yiyorsunuz acaba gün içinde 🙏🥰
FilizAlev Gulsum6734 bende cumartesi gitmiştim 17+6 haftalıktı 250 gramdı doktorum ikinizde kilo olarak hızlı gidiyordunuz eğer bebek büyük olursa normal doğum şansı azalır dedi. Oğluşumla diyetemi girelim ya 😂😂
Yirmisekizaralik 14+3 olduk, kaçıncı haftada böyle ölçümleri söylüyor doktor acaba bir bilgim yok da merak ediyorum
bettyx Yirmisekizaralik bana boy hep söylendi ama kilo 16. Haftada söylendi sizin için geç değil çünkü bebiş daha yeni 144 gram olmuş daha az olduğundan söylemiyor olabilir 🤣
2prensesannesiiii Tubamiyy 26+0 da gittik 21 şubat 890 gr 33 cm çıktı 27+0 ım şuan cuma günü randevumuz var şeker yüklemesi de yapılacak🥰🙏🏻