Anonim3447 Tubamiyy 17+2 haftalikken 200 gramdi minişim şuan 19 haftalığım daha gitmedim 13 Mart’ta gidecem
Minis122 Anonim3447 benim doktorum soylemiyor. Kac gr oldugunu 17 hagtalik bugun gittim. Baska doktora 15 haftalikken gitmistim 130 gr demisti
Esra-eslem Tdemirol merhaba benim de haftam günüm sizinle aynı ve bebeğin kilosuda aynı bana doktorum 3 hafta önde 36 haftalıkken bu kiloda olmalı dedi size böyle bir yorum yaptı mı doktorunuz
Esra-eslem Tdemirol banada normal gibi gelmişti kilosunu söylediği zaman ama böyle bir ekleme yaptı 3 hafta önde diye iri olması sezaryen sebebi suyu az olursa sezaryen sebebi diye suyum içinde 37 haftalık dedi 😅 benim için ilginç bir muayene oldu bu sefer ki
Tdemirol Esra-eslem ilginçmiş, doktorların da kafası karisabiliyor arada galiba 😅 çok dert etmeyin bence
MomLife- Snnrilk bence kendini tutmaya çalış bende öyleydim ve şu an dikkat etmek zorundayım 🥲 son aylar zaten ne kadar tutsanda alacaksın sonrasında benim gibi üzülme 🙏
ftmak Snnrilk ben de öyleydimm ilk 3 ay bulantı vs yaşamadım hatta acıktığım zaman yemek yemezsem çok bulantım oluyordu mecburen hep yedim ve 4 ayda 5 kilo aldım tabi 😏😏😏