Tubamiyy Kaçıncı haftada bebisler ne kiloda acaba kızlar 20 gün önce 25 haftada 740 gramdık doktor çok iyi demisdi suan 27+4 üm 😊😇
Tusemciiim En son 24. haftada gittim o zaman 31 cm 800 gramdı Şuan 26+4 bilemiyorum 3 hafta sonra tekrar gidicem bakalım ne olmuş 🥹🤲🏻
byzahtb selinsmother masaAllaah cok iyiyi kilo almış nelere dikkat ettiniz öğünleriniz neler tükettiniz öğün öğün detaylı anlatır mısınız?
Opecert 4 hafta mnce 24+0 da 810 gramdık ctesi günü tekrar gideceğiz 1 ay üzerine bakalm ne kadar olduk
Bltbtl94 Biz 32 +1deyiz bugün doktora gittik 1800gr kilosu ama doktor biraz zayıf dedi kafama çok takıldı
Snnrilk Ben 8. Haftamdayım 2 kilo almışım ama almamdaki sebep bebek değil iştahim bir açılmış ama nasıl ben normalde yemekle aram yoktur ama şimdi hep yemek istiyorum benim gibi olan varmı 😂
MomLife- Snnrilk bence kendini tutmaya çalış bende öyleydim ve şu an dikkat etmek zorundayım 🥲 son aylar zaten ne kadar tutsanda alacaksın sonrasında benim gibi üzülme 🙏
ftmak Snnrilk ben de öyleydimm ilk 3 ay bulantı vs yaşamadım hatta acıktığım zaman yemek yemezsem çok bulantım oluyordu mecburen hep yedim ve 4 ayda 5 kilo aldım tabi 😏😏😏
Kubra0123 Snnrilk bende aynıyım 🙈 9 haftaya yeni girdim 3 kilo aldım zaten kiloluydum. Göbeğim 5 aylık gibi duruyor şişmiş birde nasıl olacak bilmyorum sürekli bir yeme isteği
MeryemUfuk Snnrilk ayy ben öyleyim 49 kilo ile hamile kaldım 20 haftalık hamileyim 8 kilo almıştım 2 hafta önce şimdi bilmiyorum kaç 🙈