NesliMomm kubrayilmaz35 11+4 bugün gittik doktora belli etmiyor ters duruyor 2 hafta sonra daha net belli olur dedi. heyecanla bekliyorum ben de 🙈😁
Minigim_2023 mrssari34 aynıyız bende 14+3 dün gitmiştim bende ama doktor söylemedi 2 hafta sonra bakalım dedi
Busenur05 kubrayilmaz35 11 +6 dayız öğrendik🥰 erkek olacakmış Allah ın izniyle sağlıklı doğsun da o bize yeter😇
Caglafalan kubrayilmaz35 aslında erkenden de belli oluyor ama doktorlar kesin sonuç olsun diye 16.haftayı bekliyorlar söylemek için genelde bende 16 da öğrendim hatta benim kız göstermedi cinsiyeti detaylı ultrasonda gösterdi en son :)
Bltbsra Sevval0308 12/ 3 Perşembe günü randevum var bizde çok heyecanlıyız inşallah öğreniriz Almanya’da yaşıyorum
Xanimehin -Mrvprmdk ben cin takvimi ile ve rus takvimi yaptim her ikisi kiz cikti dogrumu onlar acaba?
Sevval0308 2Mom2 yani açıkçası oğlu olacaklara göre erkek senesi kızı olacaklara göre kız senesi😂😂 bence bu yıl ikiside var 🥹😍
2Mom2 Sevval0308 13. Haftadayım perşembe günü randevumuz var merakla bekliyoruz bakalım her ikisine de razıyız tabi ama ilk çocuğum erkek bu kız olursa tadından yenmez 🐣😅
Gunes63 kubrayilmaz35 13+1 de doktorum kıza benziyor dedi. Yarın 17 haftalık olucaz kontrolüm var gidip öğrencez 🥰