2Mom2 Sevval0308 13. Haftadayım perşembe günü randevumuz var merakla bekliyoruz bakalım her ikisine de razıyız tabi ama ilk çocuğum erkek bu kız olursa tadından yenmez 🐣😅
annesininkelegi 2Mom2 sizinle yakın haftalarımız benimde bir oglum var gecen hafta kız dediler aama yarın yine randevum var🤲🏻🤲🏻🌸🌸 gönlümüze göre sağlıkla gelsinler inslalah
2_evlatyolda kubrayilmaz35 14+2 de tam kesin ögrendik cinsiyet partisi yaptık evde kendi aramızda anı kaldı öyle ögrendik prensesimiz olcak 💖 💐
Dmlakklk Haftada öğrendim ama bu sene kime sorsam veyahut kiminle tanışsam hepsi erkek bizim de oğluşumuz olucak 🌸💕
TuqbaArslan Dmlakklk bizde erkek dedi bakalım erken ogrendim diye tam emin olmak için kontrolü bekliyorum bende 😊
Emineyuksel_1 Bugun ögrendık cinsiyeti erkemiş meger kaç aydır göstermıyodu yaramaz ve bugun hareketlerı degıstı gündüz oynamayan çocuk şimdi durmuyo anlayamadım valla 🤦🏻♀️😀
Hilalay11 Bana doktor kıza benziyor ama hazırlık yapma kesin olarak 1 ay sonra söylerim dedi çok heyecanlıyım yarın 3 aylık olcaz 😍
Nurcihannan Dnznsa ben bugün girdim iki teste sordum doktora daha 1 ay var dedi. Devletteki doktorlar gıcık söylemiyorlar
laviniamom01 kubrayilmaz35 12 ve 13 de doktorum koz demişti 19 da erkek olduğu netleşti 😂 yani erken olanlar riskli biraz
Annesininkuzusu06 laviniamom01 merhaba canım bende bugün gittin 18. Haftadayim kesin olmamakla birlikte kıza benziyor dedi 1 ay sonra netleşir dedi