FatmaAselinAnnesi_60 mucizem___ rahmetli kayınvalidemin adı eşim çok istiyordu annesinin adını bn de kıramadım koyduk Aseli bn seçtim ☺️
Sevvl Mehtapkz instagram astralbaybtr 190 dı tanesı kuzu şapkası da var ucuzdu sma zam gelmiştir baya oldu yaptıralı😂
mucizem___ FatmaAselinAnnesi_60 benim de kaynanamın hayaliymiş Nurben bana kalsa koymak hic istemiyorum eşim istiyor cok inatlaşıyoruz acaba bende Nurben ( Nil, Ela, Asel,) birşey mi koysam diyorum daha fazla inat etmeyip yoksa cok kavga cıkacak
Nermin_n TugceAbdullah Amin canım 🙏🧡bizde 20 haftalık gelmesine biraz var 😊sizinki ne zaman geliyor?😍
ABoyAndTwinsBoysMoms  İkizlere bu takımları aldım. Hastane çıkışları da battaniyeler de müslin. Battaniyeler 4 katlı çift taraflı. Bir tarafı yeşil bir tarafı krem, diğerinin de bir tarafı taş rengi bir tarafı krem. Trendyoldan aldım hepsini 😌 battaniyeler 180₺ takımlar da 270₺ Tam takımlar çok fazla kullanışlı gelmiyor bana bu şekilde daha hoşuma gitti ☺️
EdaByrc Mhande instgramda butikbebecik sayfası var canım ordan yaptırdım hızlı teslim ediliyor göndermeden sana onay mesajı atıyorlar görsel olarak ben çok memnun kaldım kargo dahil fiyatı 395 tl
Semanur0902 Busra92_ yaaa çok güzel Rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah, nereye yaptırdınız acaba
Busra92_ Semanur0902 cok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla alalım bebişlerimizi kucaklarımıza 🥰 bunnymuslin diye bir sayfadan aldm instagramda🐣