Nermin_n TugceAbdullah Amin canım 🙏🧡bizde 20 haftalık gelmesine biraz var 😊sizinki ne zaman geliyor?😍
Heyzilwq Tugce1506 bende orda yaptırmak istiyorum kumaş kalitesi falan nasıl yıkandıktan sonra da bilgi verir misin canım
TugceAbdullah Heyzilwq Kumaşı gayet güzel 33 haftamda yıkamaya başlıcağım 🥰 3 haftamız var daha tabi haber veririm☺️
Tugce1506 Heyzilwq henüz yıkamadım kalitesi gayet güzel nohut battaniye bende olduğu için penye istedim kaliteli ayrıca uzun tulumda ki ponpon cırtlı yıkarken çıkartılıyormuş o yüzden gayet ideal piyasaya göre fiyatı da
Sevvl 123456_ Ful seti gereksız buluyorum zaten içlik zıbın vs battaniyelerini herseylerıni aldım onların isimli olmasına gerek yok 🌺
Sevvl Gamzefarukk amin canımm❤️ instagramdan yaptırdım canım Astralbaybtr dul setlerı de var ama baskısı değişik olan var çok çeşit var
Mahsa Gamzeucan allahım ne tatlıııı❤️😍hayırlısıyla güzelim kucağına al Ben de daha almadım böyle bişey nerden alabilirim acaba????
Ebuss97 ulkuakkoc kumaşı nasıl acaba bende o sayfaya denk geldim de bilgi almak isterim bu arada güzel sağlıklı günlerde kullansın inşallah bebişiniz ♥️♥️🥰🌸
ulkuakkoc Ebuss97 teşekkür ederim. 🥰🥰 %100 pamuklu dediler. Bugün kargoya verdiler. Gelince bakıcam bende