KayraKuzusu Seda06891 teşekkür ederim çarşıdan aldım fakat internettede satılıyor markası bibaby hatta şuan babymall sitesinde indirimde
Findukli_Lokum Ya hepsi o kadar güzeller ki kararsız kaldım 😍😅 yaka kısmı dantelli olanlar acaba bebişin boynunu tahriş eder mi sizce onlar çok hoş görünüyor
mucizem___ FatmaAselinAnnesi_60 benim de kaynanamın hayaliymiş Nurben bana kalsa koymak hic istemiyorum eşim istiyor cok inatlaşıyoruz acaba bende Nurben ( Nil, Ela, Asel,) birşey mi koysam diyorum daha fazla inat etmeyip yoksa cok kavga cıkacak
_momnew mucizem___ gönüller kırılmasın inşallah ortak bir noktada anlaşırsınız onlar yeter ki sağlıklı olsunlar da 🙏😍
mucizem___ _momnew yanına birşey yakıştırmaya calışıyorum kısa anlamlı minik birşey ona da inkar edilirse zaten saygı asla duymam
_momnew mucizem___ elbette anne olarak en çok sizin emeğiniz var umarım size saygı duyulur 🙏 göz önünde bulundurmak gerek babalarımız tarafından 🤗
Busra92_ Semanur0902 cok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla alalım bebişlerimizi kucaklarımıza 🥰 bunnymuslin diye bir sayfadan aldm instagramda🐣
Glsmbln Sinemulger77 valla kalitesi çok iyi daha 3 ay var doğuma 😄 kalitesi iyi ama sitenin adı bebeqon ınstada var bi bak derim 🙂
esnyz14 123456_ Pançodan bunu aldım prensesime. Kasada ek bir daha indirime giriyor aşırı uyguna geldi ve 10 parça. Yumuşacık organik zaten 🙏🏻💖