kevserky ilaydaa61 haklısın gerçekten. İnsanlar çocuk kilolu değil heralde falan diyor sinirmoluyorum
Tusemciiim kevserky onun bunun dediğine bakarsakkk ooohoooğ herkesin hamileliği kendine özgü bebiş iyiyse sağlığı yerindeyse gerisinin bi önemi yok bence 🤍🤲🏻
_yfs_ Urbe43 merhaba 79 kiloyla hamile kaldım ilk zamanlarda 4 kilo verdim şimdi aynı kilodayım 79 ☺️ Bundan sonra alırız herhalde
Bkmcnkr kevserky ne güzel işte ☺️ Hafifsindir. Karnın çıkıp ağırlaştığında hem yorucu oluyor hemde sırt ağrısı vs başlıyor. Keşke benimde geç çıksaydı
Rakibeozturk kevserky benim de o şekildeydi ama yediden sonra bir anda büyümeye başladı karnım şu an gayrette var anca çıkar canım iç karnın da geniş olabilir
SahrasMom311216 kevserky keşke benimde iç karnım geniş olaydı da dıştan minnak gözükeydi🥲😄 göbekten dolayı ortalıkta penguen gibi gezmekten yoruldum hele son zamanlar artık ikimizde bir bedene dar gelmeye başladık😂
elifff_17 kevserky 33 haftalık hamileyim ve kimse inanmıyor bebek nerde diyorlar karnım cok az cıktı o da 30. haftadan sonra :)) ama geri kalan her şeyi yaşıyorum sırt ağrısı bel bacak hele de ayaklarım o kadar ağrıyor ki yürüyemiyorum karnın olsa da olmasa da bunlar yaşanıyor ama olmaması sanırım daha avantajlı :))
Hllty kevserky benimde öyleydi canım son 10 gün doğumuma daha yeni belli oluyor karnım son ayıma kadar kimse anlamıyordu galiba vücut tipi ile ilgili kiloda aldım aslında. 53 ile kaldım 69um şuan
Mineklc kevserky kız ne güzel işte ben 10 haftalık oldum şimdiden belli o iç karın olayı bende yok sanırım 🙈 Sonlara doğru kapılardan sığmayacağım heralde
Eylulun_annesiii 34.hafta biticek ve göbeğim az çıktı. Gören 5 aylık falan mı diyor. Yok diyorum 1 ay kaldı doğuma diyorum. İnanmıyorlar. İç karnın büyüktür benim annemde doğum gittiğinde doktor neden geldiniz demiş babannem doğum yapcak demiş düşün yani 😂
Esmaaoznn kevserky biz 8 aylığız anlamayan bile oluyor hala ya da bu kadar büyük olduğunu düşünmüyorlar 😇 iç karnımız büyük galiba bence güzel böyle olması çok şükür yani