Dlkzz kevserky canım seninle aynı boydayız. Bende 1.75 im. Benim 7. Ayımdan sonra çıktı. 7. Ayımda da doktorumu değiştirdim doktor bile hamile olduğumu anlamadı odasına girdiğimde şikayetiniz neydi dedi. Hala belli olmuyor yani. Şu anda 8 aylık oldum beni bilen biliyor hamile olduğumu. Diğerleri anlamıyor bile.
kevserky Dlkzz o durumda komik oluyo ne hamilemisin falan oluyo insanlar. Bir de dengesizler var işte çocuk gelişmedi mi kilo alamadı mı diyorlar
Dlkzz kevserky Malesef canım oyle diyenler de var. Kilo kıyaslaması yapanlar var. Bunlar hep cahillikten işte. Çıkan karınla bebeğin kilosunun gelişiminin alakası yok.
Seval75 kevserky 30+4 haftalık hamileyim benim yeni belli oluyor desem😁 bol giyinince hiç belli olmuyor hatta
Betul_1 @FigenAnne aylık hamileyim benim de karnım hiç yok yarın kontrol günümüz bakalım normal mi bebek gelişimi gören anlamıyor gebeliğimi
Gldekpnci kevserky 3 aylık benimde sanki 5 aylık gibi kilo almışım gibi his oluyo iç karnım geniş değil galiba
busragil kevserky benim de boyum ayni, 60 kg ile hamile kaldim, 3 aylikken herkes 5-6 aylik sanıyordu 😁 iç karnim hic yokmus oyle dediler, yani saglikli olduktan sonra 2miz de ister karnim ciksin ister cikmasin nolcak ki💫
_yfs_ Urbe43 merhaba 79 kiloyla hamile kaldım ilk zamanlarda 4 kilo verdim şimdi aynı kilodayım 79 ☺️ Bundan sonra alırız herhalde
ozgegundogdu1903 kevserky bende sizin gibiydim karnım hiç yoktu kafama takıyordum şimdi 7 aylık hamileyim keşke küçük kalsaydı diyorum uyuması yatması kalkması inanın çok zor hiç üzülmeyin o yüzden 🌸🙏🏻🤣
yagmur089 kevserky yok bacim kendini üzme son aylar stn karnimiz cikiyor benimde ilkin cok karnim cikardi simdi karnim var 7 aylik olcaz az da olsa gorunurde yani bna surekli ay karnin kucuk bebek besslenmihormu yemiyormusun diyorlardi hep kendimi uzuyordum anca bsver kim ne derse desin aldirma saglikli olsunlar yeter bize zayif olmus kilolu olmus farketmez bende 160 boyum o bnce ic karinla alakali
Nazli-61 kevserky 34. Haftam bitti bol giysem hiç belli olmuyor anca dar giyince hele kıştan kalın giyiyorum hiç belli olmuyor bu kadar da 32-33. Haftadan sonra belirmeye başladı 😂
Denizinanne kevserky canım bende 36 haftalık hamileyim 5 gibi falan duruyor hatta 6.ayda detaylı ultrason girmiştim doktor 6 aylık olduğuna eminmisin demişti son adet tarihimi sorup tekrar hesaplamisti iç karnin geniş demekki senin🙈
kuzeymomsss kevserky doğum için hazırlandım ebeler almaya geldiler sizin de doğum mu dediler düşün 😂 nur topu gibi 37 haftalıkken 3490 gram doğdu oğluşum. Onun iç karın ile alakası var iç karnınız geniş demek😊
kevserky kuzeymomsss sanırım ever aslında çokta zayıfım 59la başladın hamileliğe. 🤗 İçim mi yoksa boyun mu uzunluğundan bilemedim ama normalmiş sorun yokmuş içim rahat artık sağolun 😊