saitkereminannesi02 Cayvarmiya bebekti sünnet oldu çok rahat geçmişti özellikle de dönmeye emeklemeye başlamadan olursa ikinci oğlum olacak doktor ilk ne zaman yaparsa hemen bunu da yaptırırım
Asli1923 Oğlum olsaydı büyüdüğü zaman kendi onayıyla yaptırmak isterdim, çocuğun izni alınmadan vücudunda kalıcı değişiklik yapılmasını doğru bulmuyorum , yarın öbür gün çocuğunuz size hesap sorabilir
Cayvarmiya Asli1923 siz sanırım dini açıdan yorum yaptınız ama bu sağlık açısından çok önemli öneririm, penis sağlığı açısından çok önemli
Aselhumaninannesi Asli1923 dinende 3 yaşına kadar sünnet ettirilmesse 7 yaştan sonra öneriliyor ama bu seferde çocukta psikolojik olarak yer ediyor bunu canlı kanli gördüm çocuk önce istekle sünnete yöneldi sonra bembeyaz oldu kireç gibi ve titremeye başladı psikolojik açıdan yipranmamasi adına en güzeli kednini bilmeden sünnet ettirilmesi daha çok öneriliyor
Asli1923 Cayvarmiya Dini açıdan değil insan hakları açısından düşünüyorum. Sağlık için gerekli olsaydı tüm dünyada yapılırdı, nasıl ki afrikada kabilelerde kadın sünneti normal ülkemizde de erkek sünneti normal , tabii ki çok ucu açık bi konu herkese saygı duyuyorum çok şükür kızım olacak yoksa eşimle de sorun yaşayacaktım 😅
Aselhumaninannesi Cayvarmiya bebekken sünnet ettirmek sizi çok rahatlatır çabuk iyilesir zorluk cekmezsiniz hatta doğduğu gibi bile sünnet ettiriliyor ve kesinlikle çok iyi oluyor çocuk doktorları bile şöyler sağlık sektöründe olan biri olarak kesinlikle sonuna kadar tavsiye ederim
Aselhumaninannesi Aynenkanka çocuk doktoru yapmıyor direk çocuk cerrahi veya üroloji ama çocuk cerrrahi fark alıyor nolginiz olsun
Hayalmi Cayvarmiya ilk oğlum 1.5 yaş ikinci oğlum 2 aylıkken sünnet oldu hiç hissetmedik 🥰 hatta 1.5 yaşındaki oğlum hastaneden eve gelince plastik bisikletler oluyorya evde onun üstünde gezdi çok şükür çok kolay ve güzel atlattık ikisindede
Aselhumaninannesi Cayvarmiya rica ederim ne demek kız arkadaşlarımda erken yaptırmışlar di dogduktan sonra diyorlar çok rahat diye
Aselhumaninannesi Cayvarmiya rica ederim ne demek ☺️ şimdiden hayırlı olsun damatliginida görürsünüz inşallah
asilbabymom Bebeğimin 40’ı çıkmadan yaptırmayı düşünmüyorum. Yeni doğanlar enfeksiyona çok açık oluyorlar
Minikperi Cayvarmiya Yahudilerde sünnet zaten zorunlu bir uygulamadır. Müslümanlardan daha çok dikkat ederler. Pavlus kendisini Peygamber ilan ettikten sonra sünnet uygulamasını Hıristyanlar için kaldırmıştır. Ama Hıristiyanlar da evet sağlık için yaptırıyorlar artık…